Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~dentek niezalogowany
5 grudnia 2011r. o 11:56
szukam dojazdu z bolesławca do wykrot w tym tyg. mam 2 zmianę. jeżeli ktoś dojeżdża i ma wolne miejsce to proszę o kontakt 512 641 405. oczywiście odpłatnie:) pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~$ niezalogowany
5 grudnia 2011r. o 16:04
Szukam osoby na dojazdy z Bolesławca. Mamy jeszcze jedno wolne miejsce więc chętnie kogoś przygarniemy, najlepiej z własnym autem żeby się zmieniać :) Jesteśmy na zmianie WHITE (teraz jeździmy na 6 rano)
3242
#emi568 nieaktywny
6 grudnia 2011r. o 23:28
Jestem ze zmiany BLUE i szukam kogoś z kim mogłabym dojeżdżać, jestem z Bolesławca i obecnie moje auto jest u mechanika :) mój numer to 724344139 z góry dziękuję

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
~aaaa niezalogowany
8 grudnia 2011r. o 23:00
szukam kogoś z kim mogłabym dojeżdżać Z ZEBRZYDOWEJ na zmianę BLUE. Posiadam własne auto, więc jest możliwość dojazdu ,,na zmianę''... 669769390
~ja niezalogowany
10 grudnia 2011r. o 23:01
PANI MONIKA WRECZA ZOLTE KARTKI NAGMINNIE KOLOR CZAPECZKI JEJ POMIESZAL W GLOWIE I TO DOKLADNIE :P
~ja niezalogowany
10 grudnia 2011r. o 23:02
PANI MONIKA WRECZA ZOLTE KARTKI NAGMINNIE KOLOR CZAPECZKI JEJ POMIESZAL W GLOWIE I TO DOKLADNIE :P
~WANDA niezalogowany
11 grudnia 2011r. o 22:26
TRZEBA BYŁO SIĘ PILNOWAĆ TO BY NIE BYŁO ŻÓŁTEJ KARTECZKI :P :P :P JA TEŻ PRACUJE Z PANIĄ MONIKĄ I JEST OK!!!A KOLOR CZAPKI MA BARDZO TWARZOWY :D :D
~ niezalogowany
12 grudnia 2011r. o 16:43
Monia szaleje i bardzo dobrze :P koniec gadania
REKLAMAMrowka zaprasza