No cudo, cudo, podobny do moich bandziorów. CHłopaki się zakochali. Sami mają zwierzęta przygarnięte więc wiedzą jaki z Fakira będzie skarb jak znajdzie nowy domek
No niestety to nie jest Rudy bo tak się nazywa. Już pokazuje zdjęcie jego już wcześniej szukano ale niestety .. a szkoda bo za tym psem tęskni bliska mi osoba.. bardzo proszę jeśli ktoś chociaż go widział gdziekolwiek to dajcie znać ja będę odwiedzała tą stronę codziennie. Najgorsze jest to,że jak widzę wszystkie te piękne psinki tutaj to zastanawiam się co za wstrętni ludzie zostawiają te wspaniałe zwierzęta..[img=1314299109_m6gtfre.jpg]
Pewnie dawajcie gdzie tylko można ogłoszenia. Rudy to posłuszny pies i przede wszystkim łagodny. Mam nadzieję,że nic mu nie jest..[img=1314300977_7632dsc.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.