Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 21:21
Misio :) -jestem taki fajny i zabawny ,a nikt mnie nie zauważa ....... ;( [img=1314645692_yl8q9qp.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 21:24
Tu z koleżanką , która ma już domek ..[img=1314645856_s9fdx59.jpg]
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
29 sierpnia 2011r. o 21:37
Zabawny Misiu jest bardzo :D Uwielbiam patrzeć jak spuszczamy go ze smyczy a on zamiast biegać i się cieszyć to zaczyna się tarzać w trawie :D
~ana niezalogowany
31 sierpnia 2011r. o 20:40
Aisz a poszła wczoraj do swojego nowego domu :] :) .
Zaznaczam ,że z naszego ogłoszenia , aby nie poszło to na konto Strazy Miejskiej . znów..
Bardzo się cieszymy . Jest w Bolesławcu -.i mamy kontakt z nowymi włascicielami . .
Teraz ma na imię VEGA :) .[img=1314815995_66k4uxe.jpg]
~ana niezalogowany
31 sierpnia 2011r. o 20:42
Nadal potrzebne domy tymczasowe -b. ważne/ ...
~ana niezalogowany
31 sierpnia 2011r. o 21:12
#

Zofia Kunstmann
Hundehilfe Polen e.V i Hands for Dogs e.V., dwie organizacje, ktore niechlubnie zapisaly sie na tej stronie, sprawdzilam na stronach internetowych niemieckich i stwierdzam, ze obie nie ma w Niemczech statusu organizacji sprawdzonej z zezwoleniem na dzialanie na podstawie § 11 niemieckiego Prawa o Ochronie Zwierzat Prawa. Wszystkie porzadne organizacje tego typu staraja sie ten status uzyskac. Obie... w Niemczech nie podaja konkretnego adresu (co kazda porzadna inst. robi), za to maja sklep internetowy z koszulkami reklamowymi do sprzedazy - co budzi zdziwienie i nie jest praktyka codzienna. Czyli nastawione

na profit

Czyli moje słowa się potwirdziły . ,dlatego ni9kt nie odpowiadał, na pytanie o par 11.!!.

Co na to pani .która wywiozła nasze psy z przechowalni , za posrednictwem .JEDNEJ Z TYCH ORG.

~Miłosniczka zwierząt niezalogowany
31 sierpnia 2011r. o 22:44
Jestem bardzo szczęśliwa jak czytam, że kolejna psinka ma dom, Aisza vel Vega jest piękna i na pewno bardzo mądra. Gratulacje dla wolontariuszek i nowych włascicieli, niech się zdrowo chowa. Oby więcej takich wiadomości!
~Olcia niezalogowany
1 września 2011r. o 0:57
~Miłosniczka zwierząt napisał(a): Jestem bardzo szczęśliwa jak czytam, że kolejna psinka ma dom, Aisza vel Vega jest piękna i na pewno bardzo mądra. Gratulacje dla wolontariuszek i nowych włascicieli, niech się zdrowo chowa. Oby więcej takich wiadomości!

ja wyczytałam historię Krówka, tak to nagłośnili że weszło tam prawie 7 tyś osób !! historia niezwykła i wzruszająca... może by tak napisać do redakcji żeby opisywała więcej takich historii ... !! :)
(...)
wogóle to co myślicie o tym ?? ja się bardzo z tego powodu cieszę :))))

Zmoderowano 01.09.2011 godz.9:27 - powód: link do portalu (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza