Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
4 listopada 2011r. o 8:57
~ana napisał(a): pani alonko -intrygi ,plotki ,knucie mnie nie interesują ..

więc przestań je knuć i nie doszukuj się we wszystkim przestępstw, oszustw itp.
~ana napisał(a): jnteresuje mni8e prawda i to ,jak się czują wywiezione psy i jak się czuły ,jak były wiezione taki szmat drogi!...

jeżeli chcesz faktycznie prawdy to napisz do urzędu miasta oficjalne pismo, w którym opisz sprawy, które cię niepokoją i tyle. nikt ci nie odpowie na forum bo nie wie. wie to wyłącznie urząd miasta, który jest właścicielem tych psów (nie ty) i on posiada całą dokumentację.
jak czuł się pies można jedynie domniemywać, ale możesz zapytać kogoś kto się zajmuje zachowaniem psów/zwierząt.
~ana napisał(a): Dowiem się tego ,czy mam WIERZYĆ NA SŁOWO I UFAĆ ........

twoim problemem jest to, że ty nikomu i w nic nie wierzysz.
każdy kłamie, jest zły i nie ma dobrych intencji, a ty jedna masz monopol na prawdę, chociaż sama na zadane ci pytania nie odpowiadasz i masz je gdzieś. ty żądasz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania, więc może ty też zacznij odpowiadać.
będziesz miała szansę na jakikolwiek dialog.
~ana napisał(a): było aż za dużo czasu .

no właśnie marnujesz czas ty. gdybyś przynajmniej miesiąc temu napisała do urzędu miasta, a nie klepała w klawiaturę na przeróżnych forach, gdzie też ci to samo pisali w odpowiedzi na setki pytań w stylu "co z tymi psami", "co z paragrafem jakimś tam", "czy można to", "czy można tamto" itd. to otrzymałabyś odpowiedź i tyle. gdyby nie była zadowalająca, za mało szczegółowa to napisałabyś o dodatkowe informacje, a tak robisz szum, aby było głośno wokół ciebie.
~ana napisał(a): Interesuje mnie też to ,jak znajdzie się właściciel -gdzie ma szukać wywiezionych psów !!....

na wstępie dostałby 250 zł mandatu za nie zachowanie ostrożności przy chowie zwierzaka, a następnie jeżeli chciałby psiaka odzyskać na pewno musiałby zapłacić za dotychczasowe utrzymanie psa i przywóz psa. tyle, że jeżeli ktoś nie zgłasza się po psa X czasu to wybacz, ale znowu szukasz pretekstu, aby te psy zostały (dla ciebie) tu w tej przechowalni, w której są małe szanse na to, aby znaleźć im dom.

ana czekam na twoje pismo do urzędu miasta.
chcę zobaczyć jak działasz.

gdyby komuś przyszło na myśl, aby znowu pisać, że niech ja pokażę co mogę zrobić to odpowiadam, że nie ja publicznie na przeróżnych forach gram wielką psią mamę, która jak nie tylko dla mnie więcej robi szumu niż pożytku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7865
#basiek87 nieaktywny
4 listopada 2011r. o 9:15
Mam do oddania malusiego kotka(kocur), na moje oko 3-4 miesieczny. Kotek Pilnie poszukuje domu- ktoś nam go podrzucił. Możliwy dowóz kotka do nowego własciciela do (20km). Bardzo zalezy Nam na czasie, nie chcę by kotek przywiązał się do nas

gg 2119328 tel 664 715 362

[img=1320433824_9mzx1xz.jpg]

Zmoderowano 04.11.2011 godz.20:10 - powód: błąd dodawania fotki (sentinel)
7048
#nnao nieaktywny
4 listopada 2011r. o 9:23
Rozbijanie wypowiedzi innych i dopisywanie swoich mądrości do zdań wyrwanych z kontekstu jest na poziomie dojrzewającego nastolatka, nie wydaje mi się, żeby osoba ukrywająca się pod tyldą robiła cokolwiek więcej w sprawie psów z przechowalni niż ana, każdy pomaga jak umie. Nagłaśnianie sprawy i przypominanie o psach jest tak samo ważne jak bezpośrednia opieka nad nimi. Wasze spory rozwiązujcie na boku, poza forum publicznym, bo tutaj nikogo to nie interesuje, a na pewno nie pomaga psom.
7865
#basiek87 nieaktywny
4 listopada 2011r. o 10:04
nnao napisał(a): Rozbijanie wypowiedzi innych i dopisywanie swoich mądrości do zdań wyrwanych z kontekstu jest na poziomie dojrzewającego nastolatka, nie wydaje mi się, żeby osoba ukrywająca się pod tyldą robiła cokolwiek więcej w sprawie psów z przechowalni niż ana, każdy pomaga jak umie. Nagłaśnianie sprawy i przypominanie o psach jest tak samo ważne jak bezpośrednia opieka nad nimi. Wasze spory rozwiązujcie na boku, poza forum publicznym, bo tutaj nikogo to nie interesuje, a na pewno nie pomaga psom.

Racja, zaśmiecacie tylko forum, ludzie tutaj próbują pomóc.
~ niezalogowany
4 listopada 2011r. o 12:57
nnao napisał(a): Rozbijanie wypowiedzi innych i dopisywanie swoich mądrości do zdań wyrwanych z kontekstu jest na poziomie dojrzewającego nastolatka, nie wydaje mi się, żeby osoba ukrywająca się pod tyldą robiła cokolwiek więcej w sprawie psów z przechowalni niż ana, każdy pomaga jak umie. Nagłaśnianie sprawy i przypominanie o psach jest tak samo ważne jak bezpośrednia opieka nad nimi. Wasze spory rozwiązujcie na boku, poza forum publicznym, bo tutaj nikogo to nie interesuje, a na pewno nie pomaga psom.

nikt niczego nie wyrywa z kontekstu tylko bazuje na całym tekście. zanim coś "mądrego" napiszesz sprawdź co to znaczy kontekst i wyrywanie z niego. po drugie to ana cały czas wszystko neguje i nic się dla niej nie liczy poza własnym zdaniem. po trzecie pozwól jej odpowiedzieć, bo to głównie do niej jest napisane. po czwarte jeżeli bierzesz się za adwokaturę to powiedz co w ostatnim miesiącu zrobiła ana dla psów. dobra dla jednego. przykład to biała bokserka MIA. czekam.
7048
#nnao nieaktywny
4 listopada 2011r. o 13:55
~ napisał(a):

nikt niczego nie wyrywa z kontekstu tylko bazuje na całym tekście. zanim coś "mądrego" napiszesz sprawdź co to znaczy kontekst i wyrywanie z niego. po drugie to ana cały czas wszystko neguje i nic się dla niej nie liczy poza własnym zdaniem. po ntrzecie pozwól jej odpowiedzieć, bo to głównie do niej jest napisane. po czwarte jeżeli bierzesz się za adwokaturę to powiedz co w ostatnim miesiącu zrobiła ana dla psów. dobra dla jednego. przykład to biała bokserka MIA. czekam.

Powtarzam, że nie interesuje mnie wasz spór, jeśli czekasz na odpowiedź od any - od tego macie wiadomości prywatne, jeśli już zniżamy się do forumowych konfliktów. Jeśli według ciebie bazowanie na całym tekście to dopisywanie swoich trzech groszy do wybranych cytatów to inaczej rozumiemy to pojęcie. Zabawne, że mówisz o negowaniu czegokolwiek kogoś skoro sama negujesz każdą odpowiedź any. I daruj, nikogo nie bronię, nie znam ani any ani ciebie, każdy mówi za siebie.
~ana niezalogowany
4 listopada 2011r. o 14:21
nnao,można mnie poznać osobiście -zapraszam do Z .plan w sobotę o godz. 10-ej do godz. 13-ej wyprowadzamy psy .

Anonima też zapraszam .

Wywlekanie spraw , które powinny być prywatnym i i pisanie nieprawdy , czy prze4kłamywanie faktów uważam za niegodziwe i nie zmierzam odpowiadać na tego typu teksty .
Proszę stanąć ze mną twarzą w twarz -ZAPRASZAM I WYJAśnić sprawy , no chyba ,ze to interesuje większą rzeszę osób , to oczywiście ODEPRĘ WSPOMNIANE ZARZUTY I POMÓWIENIA . .CO DO JEDNEGO!!.
MÓJ PIES , ten z agresja lękową jest z miotu 7 szczeniaków ,które urodziła zaniedbywana i puszczena luzem suka (sprawa byla w sądzie -umorzona ) ,jak wiele spraw .!!!

Mają 2 własne psy ratowaliśmy Dianę od śmierci ..Nie udało się ...wybacz Dianko ...........
Każy zarzut mogę odeprzeć i udowodnić prawdę ..
ale ,czy to ma sens !! -tutaj .. i tak anonim wymyśli coś iNNEGO , RÓWNIE WSTRĘTNEGO .
Nie poniżę się do rozczłonkowywania każdego zdania .i postu ...

Zawsze bedę dociekać ,jeśli coś uznam za nieuczciwe i nie zgodne z prawe m!!.......
~ana niezalogowany
4 listopada 2011r. o 14:30
Obecne anonimie martwię się także o inne sprawy ,więc zanim napiszesz kolejne eseje przemyśl to lepiej dobrze .
bo niedługo psy mogą mnie stracić .. i już nic nie bedę stanie im pomóc........
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza