Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5718
#dorciabol nieaktywny
2 listopada 2011r. o 20:49
Zdjęcia psiaków były wstawione po ostatnim spacerze. Przykre, że zagubiły się wśrd tych wszystkich postów. Kolejny raz bardzo PROSZĘ... to jest temat poświęcony psiakom, które szukają swoich ludzi. Ostatnie wypowiedzi temu niestety nie służą. Bardzo proszę, załóżcie inny temat. Ten, bez kłótni, swarów pozostawmy PSIAKOM.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
2 listopada 2011r. o 20:54
Bunia nie jest do adopcji .... nie znam y sytuacji dokładnie.
:| .
Możesz mi coś dokładniej napisać na temat tych osób ?.
ostatnio ktoś tu pisał ,ze adoptuje kilka psów ,a to jest mocno podejrzane .
proszę wybaczyć ,ale się martwimy ..aby psy nie trafiły w nieodpowiednie ręce.
Ale jest też możliwosć póżniejszego sprawdzenia domów ,a w razie czego odebrania psów przez upoważnioną org.

Dlatego też proszę o uczciwe podchodzenie do ewentualnych adopcji.
~ana niezalogowany
2 listopada 2011r. o 21:07
Nie bardzo wiem do kogo ta prośba jest skierowana .,do nas też Emili i i mnie.? także ..
~ana niezalogowany
2 listopada 2011r. o 21:24
Czy Tygrys nie jest psem z Z.planu , nie mam o nim pisać?.,bo nie bardzo rozumiem ..
PSY WYWIEZIONE też były do adopcji i też hcielibyśmy wiedzieć gdzie są? !! , to też nie na temat.
~ niezalogowany
3 listopada 2011r. o 0:07
dorciabol napisał(a): Zdjęcia psiaków były wstawione po ostatnim spacerze. Przykre, że zagubiły się wśrd tych wszystkich postów. Kolejny raz bardzo PROSZĘ... to jest temat poświęcony psiakom, które szukają swoich ludzi. Ostatnie wypowiedzi temu niestety nie służą. Bardzo proszę, załóżcie inny temat. Ten, bez kłótni, swarów pozostawmy PSIAKOM.

tu nie chodzi o kłótnie, a o to, że ana kłamie.
sama dobrze wiesz, że tylko ona mąci, a tu chce występować w roli super psiej niani. nie odpowiada na zadane pytania tylko odpisuje, że ma czegoś dość itp.
dla inteligentnych ludzi jest jasne, że kłamie, ale zawsze może ktoś jej w te brednie uwierzyć i będzie tragedia.
najlepsze to, że tym razem będzie niby kogoś ściągać z wrocławia. wcześniej był niby ktoś z poznania, ale okazało się, że koleś nie ma żadnej strony internetowej, nigdy nie widział any a tymbardziej psa. "opinia" okazała się zwykłą wypowiedzią kogoś z forum na dogo itd.
ana opowiedz jak załatwiałaś dom dla białej bokserki MIA.
pochwal się jak kłamałaś, że nic nie można załatwić w urzędzie i ZP, a dziewczyny z dogomanii, które mieszkają wiele kilometrów od bolesławca przyjechały i załatwiły wszystko w 15 minut. ty niby miesiąc tak się starałaś bardzo.
~alonka niezalogowany
3 listopada 2011r. o 9:10
Witam chcemy Was Panie poinformować że wstrzymamy wywóz piesków za granice. Pomoc dla tych zwierząt była bardzo dobra z naszej strony ,ale Wy nie dajecie spokoju , jestem ciekawa gdzie teraz Urząd Miasta będzie te biedne psiny wywoził. Będziemy opserwować jakie postępy bedziecie robić Panie ?żeby im ulepszyć życie.Urząd Miasta może Wam podziękować za skomplikowanie sprawy.Drążycie ,knujecie intrygi ,plotkujecie bezpodstawnie szukając tylko rozgłosu. Tak naprawde nie chodzi Wam o dobro tych zwierząt ,tylko o rozgłos.Żal mi tych piesków ,ale będą mogły tylko Wam Panią wyprowadzającym podziękować za lepszą przyszłość.!!!
~ana niezalogowany
3 listopada 2011r. o 12:27
Dobrze PANI wie ,że nic same byśmy nie mogły powstrzymać ,an i zrobic .
Sprawa wywozów zostala nagłośniona nawet w mediach niemieckich i organizacje niem . -uczciwe także są przeciwne temu procederowi .
to nie jest wyjaśnienie też gdzie są i j ak się mają wszystkie wywiezione psy .
To powinno być wyjaśnione ,aby każdy ,kogo to interesuje sie martwi wiedział ,jak sie czują psy .

sami sobie zrobiliście złą robotę -nie pisząc i ,co z psami i obra zając ludzi na forum ..
ma jezcze wiele do powiedzenia .ale może potem.

Wstawiłam też kopię listu do premiera .mediów i org , plskich i niemieckich w spr, wstrzymania masowych wywozów psów , do czasu wyjaśnienia ich losów ..
7865
#basiek87 nieaktywny
3 listopada 2011r. o 14:26
Mam do oddania malusiego kotka, na moje oko 3-4 miesieczny. Kotek Pilnie poszukuje domu- ktoś nam go podrzucił. Możliwy dowóz kotka do nowego własciciela do (20km). Bardzo zalezy Nam na czasie, nie chcę by kotek przywiązał się do nas:(

gg 2119328

[img=1320433640_2phh9k8.jpg]

nr tel 664715362

Zmoderowano 04.11.2011 godz.20:08 - powód: błąd dodawania fotki (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza