Borys - młody , ok. 2 letni pies. Jest dosyć silnym psiakiem , lubi nieco ciągnąć na smyczy - potrzebuje ruchu, aby się wybiegać i stracić nieco energii . W obecnych warunkach - to raczej nie jest możliwe -psy mają za malo ruchu , a nas nie starcza , aby częściej z nimi wychodzić . Poza tym Borys jest łagodny , ale potrzebuje też właściwego wychowania , aby się nierozbałamucił za bardzo ......
CEZAR - właściwie szczeniak - ma ok. 7 mies. - przypomina owczarka na krótkich łapkach . Jko ,ze jest młodziutki rozpiera go energia i ciekawość świata otaczającego go . Wesoły i zabawny piesek , lubi dzieci . ..
Danio - młody ok. 1 rok. - energiczny , wesoły , ruchliwy piesek . Przyjazny do dzieci , inne psy albo lubi , toleruje lub za nimi nie przepada .. Mały zadziorek troszeczkę . ,ale poza tym przyjazny , lubi ludzi ,......
Tosia i Lusia :) - dwie ok. 2 mies. kulki - będą dosyć duże ... czekają na odpowiedzialne domki . .. ....suczki są przesliczne . . jedna jest troszkę większa i bardziej kudłata , za to mniej odważna . Malutkie bawią się ze sobą .. ale nie zastąpi to kontaktu z czlowiekiem .......
kurde jest tak malo psiakow a tak wiele ludzi i nie mozna im znalesc domku ;( moje psiaki sa cudowne Cerberek z boleslawieckiej przechowalni to moj aniol stroz jak spie to nikt nie moze zblizyc sie do pokoju .Tosia z bunkru znalazla sobie miejsce w rogu kanapy i jest non stop wylizywana przez Kluske ktora znalazla w nocy moja corka ,byla potracona przez auto.teraz wszystkie 3 sa u mnie bardzo szczesliwe,a ja z nimi mieszkam w bloku na 3 pietrze i nie ma problemu z opieka nad nimi poza nimi sa tez 2 koty przybledy 2 kroliki swinka morska ,to wszystko niechciane i niekochane przez wczesniejszych wlascicieli .a w stajni w kruszynie mam konika uratowanego przed rzeziom .polecam wszystkim ,psiaki ,kociaki i wszystko co sie rusza !! :D TYLKO ZWIERZETA KOCHAJA NAPRAWDE :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.