~Ziemianka niezalogowany 27 stycznia 2011r. o 14:58
WSZYSTKIE!psiaki sa wspaniale ,ja mam juz 3 przygarniete jednego wprost z ulicy drugi to duzy rotek z zielen plan bo nie mial szans na adopcje !straz miejska mi go odradzala ze niby agresywny ...BZDURA to wspanialy kumpel. :) jest teraz ze mna w pracy. :D a
przygarnelam jeszcze mala tosie z bunkru .ma juz domek U MNIE :)jest kochana i slodka :* szkoda ze nie mam wiecej kasy ani miejsca bo bym ich wiecej przygarnela!a mieszkam w bloku na 3 pietrze.polecam wszystkim takiego wspanialego przyjaciela.
Cyrkówka - ruda suczka - ok. 5lat. wesoła, przyjazna, pieszczoch .. . d ługo czeka na swój dom . Batonik - mały , wesoły psiaczek ,wiek - ok. 6 lat . , przyjazny , ale troszeczke indywidualista , nie lubi zbytniego narzucania się .. uroczy , lubi tarzać się w trawce pomrukując przy tym śmiesznie ..................
As - niezbyt młody ok. 8 lat ., lecz niezwykle przyjazny , lubi ludzi , nie wchodzi zbytnio w zatargi z innymi psami .. Ma ujmujący , przemiły charakter , kocha spacerki ........
Murzynek . -starszy już piesek , średniej wielkości , ok 12 lat . Pewnie został wyrzucony - bo już się zużył :| ;( . , nie ten wzrok, sluch , węch . .. . Ale ma swoje zalet - jak każdy starszy pies . Nie jest wymagający , nie musi się wybiegać codziennie , dużo spi , nie wszczyna bójek z innymi psami , ma już wyrobione własne nawyki i ukształtowany dawno charakter . ,łagodny , , przyjazny , nie narzucajacy się ludziom . , an iinnym zwierzętom , moze mieszkać z kotami . .. Murzynek trochę zyje w swoim świecie , ale potrafi okazać wdzięczność , wyczuwa obecność po węchu i ruchu powietrza wokół siebie . . Idealny ,dla osób nie lubiących dlugich spacerów , ceniących spokój , stabilnosć i najważniejsze chcących podarować opiekę i miłość dla takich odrzuconych , starszych , zapomnianych istnień ............
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.