A to Leon- ma ok.2 lat :) Jest kochany. Ma jedno oczko brązowe a drugie błękitne. Może komuś wpadnie w oko nasz kochany Leon ? [img=1304446772_7kw3m6y.jpg]
U mnie nastepna sierotka ze schroniska :) miejsca ustąpil mu moj kochany Cerberek który niestety odszedł ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( na zawsze pozostanie w moim sercu...
Kochany Cerber .. ale jakiś smutny . Nie pamiętam go takiego w Z.planie nawet. Wygląda na chorego jakby .. Co mu się stało tak naprawdę ...... :| ;( . On mi zaufał , a ja jemu , gdy pierwszy raz weszłam do jego boksu ., w upalny dzień ,aby nalać mu wody . Nie ufałeś innym ludziom wtedy , skrzywdzili Cię mocno przedtem . Był wspaniałym , madrym , ale skrzywdzonym przez ludzi psem . Żegnaj Cerber- pamiętamy , jak przytulałeś swoją głowę do naszych nóg , na spacerach w Z>p.........łzy lecą same ...........................nauczyłes nas wiele . , broniłeś przed wszystkim ,co zle i fałszywe - długo byłeś w Z>p jednak.. kochałeś Nas , a My Ciebie ........................................przeszedłeś przez tęczowy most i możesz tarzać się w trawie , tak , jak to robiłes - uwielbiałeś to .............................
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.