psiaki właśnie po spacerku. Baton,Nora,Danio, Misio mniejszy i Cezar zostały wywiezione do Niemiec, ponoć od razu do domów.
Roksi i Milka trafiły dziś do najwspanialszych domków na świecie (tzn. do innych rodzin).
Są dwa nowe psiaki jeden labrador- ma obroże i wygląda na zadbanego, i młodziutka Sunia troszkę przypominająca amstaffa.
Ja nie otrzymałam żadnych konkretnych info na ten temat . Nie wiem gdzie , i ile psów pojechało .Czy do Niemiec, czy do Holandii . :| :| . Ani urząd , an iZ.Plan , ani organizacje n ie powiadamiają nas o wywozach i konkretach , więc nie wiem skąd przypuszczenie ,że psy są raptem adoptowane ....... Jakim cudem mogły zostać od razu adoptowane . Nikt nic o nich nie wiedział . a nas nikt nie pytał o nic . Nie wiem w jakich warunkach odbywał się transport . ,czy był na miejscu lek. Powiatowy -to jest wymagane . i wet , czy były badane na 24 godz przed wyjazdem . Ja o tym NIC NIE WIEM .... Może niech się wypowie Pani która je wywiozła . i z jaka Fundacją współpracuje i czy psy mają UMOWY adopcyjne OBUSTRONNE. , a pani , czy posiada paragraf 11. - bez niego nikt nie moze się zajmować adopcjami zagranicznymi ....
ANA, nie histeryzuj, bo chyba lepiej, że pieski pojechały do cywilizowanych krajów, gdzie naprawdę kocha się zwierzęta i się o nie należycie dba, gdzie od ręki znalazły domy, niż gdyby miały do końca swoich dni wegetować w urągających warunkach w ZP!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.