Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5718
#dorciabol nieaktywny
19 maja 2011r. o 22:17
Pokazujemy się... może jeszcze któryś z psiaczków znajdzie domek... zanim je wywiozą :(

A na stronie sm kolejne bidy :(

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=350

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=349

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pinto niezalogowany
20 maja 2011r. o 15:12
Dlaczego część psów zniknęła dzisiaj ze strony SM,m.in.Cezar,Danio,czyżby była wywózka?
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
20 maja 2011r. o 15:13
Wiem też zauważyłam :(
I jeszcze zdj Norki zniknęło :(
5718
#dorciabol nieaktywny
20 maja 2011r. o 18:34
Rano jeszcze były na stronie sm. Milki też nie ma. :( i Batonika:(
Ja nie mogłam tam dzisiaj podejść..... ;(

4558
#Kasienkax33 nieaktywny
21 maja 2011r. o 15:40
psiaki właśnie po spacerku. Baton,Nora,Danio, Misio mniejszy i Cezar zostały wywiezione do Niemiec, ponoć od razu do domów.
Roksi i Milka trafiły dziś do najwspanialszych domków na świecie (tzn. do innych rodzin).
Są dwa nowe psiaki jeden labrador- ma obroże i wygląda na zadbanego, i młodziutka Sunia troszkę przypominająca amstaffa.
~matylda niezalogowany
21 maja 2011r. o 15:59
jeśli to prawda że do rodzin, to dobrze.Ale czy to pewne? :|
~ANA niezalogowany
21 maja 2011r. o 19:21
Ja nie otrzymałam żadnych konkretnych info na ten temat . Nie wiem gdzie , i ile psów pojechało .Czy do Niemiec, czy do Holandii . :| :| . Ani urząd , an iZ.Plan , ani organizacje n ie powiadamiają nas o wywozach i konkretach , więc nie wiem skąd przypuszczenie ,że psy są raptem adoptowane ....... Jakim cudem mogły zostać od razu adoptowane . Nikt nic o nich nie wiedział . a nas nikt nie pytał o nic . Nie wiem w jakich warunkach odbywał się transport . ,czy był na miejscu lek. Powiatowy -to jest wymagane . i wet , czy były badane na 24 godz przed wyjazdem . Ja o tym NIC NIE WIEM .... Może niech się wypowie Pani która je wywiozła . i z jaka Fundacją współpracuje i czy psy mają UMOWY adopcyjne OBUSTRONNE. , a pani , czy posiada paragraf 11. - bez niego nikt nie moze się zajmować adopcjami zagranicznymi ....
~ niezalogowany
21 maja 2011r. o 19:39
ANA, nie histeryzuj, bo chyba lepiej, że pieski pojechały do cywilizowanych krajów, gdzie naprawdę kocha się zwierzęta i się o nie należycie dba, gdzie od ręki znalazły domy, niż gdyby miały do końca swoich dni wegetować w urągających warunkach w ZP!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza