Obecnie jest 7 psiaków ., . .. Kondycja .. zależy od stanu zdrowia ,wieku i psychiki psa . i innych czynników oczywiście też ....Teraz jest ciepło .. , gorzej zimą ......Jutro zapraszam ,,można samemu zobaczyć . JA BĘDĘ O 16-EJ godz.......
"...piesek ma wszystko cień w lecie a zimą ocieploną budę na spacery też wychodzi bo jeździ z nami na ryby oddać jej nie oddam za bardzo jesteśmy do niej przywiązani kojec to nie głupi pomysł ale nie mam gdzie go postawić bo mam wrednych sąsiadów"...
zaprzeczasz sama sobie - postaw kojec wokół budy - i już łańcuch niepotrzebny....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.