Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

6930
#meduza nieaktywny
27 maja 2011r. o 21:34
~ napisał(a): zdjęcia są na Straży Miejskiej

Prosze, podaj link !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
27 maja 2011r. o 21:43
ja odpowiadałam meduzie ,że nie ma naszych psiaków na tych linkach ....tych psiaków wywiezionych przedtem do Niemiec . Te 7 mam nadzieję są .Jutro idziemy do nich ....ale też nie wiem jak długo będą ....nikt nas nie pyta o zdanie .ani pani , która je wywiozła, a powinna się z nami skontaktować dla dobra psów!!.......... :| :| ;( .. nic nam się nie należy ..slowo wyjaśnienia . Wiadomości o NICH!!..........
~ niezalogowany
28 maja 2011r. o 4:57
aaaa rozumiem
~ niezalogowany
28 maja 2011r. o 15:42
boże mam tylko nadzieję, że te psiaki wywiezione z rzekomej fundacji to nie ta sama babeczka, ktora dała na stracenie kilkanascie psow ze schroniska z Gorzowa Wlkp, zadzwoncie tam i dowiedzcie sie jak kobieta sie nazywa i za jaka fundacje sie podaje
~ana niezalogowany
28 maja 2011r. o 15:53
kiedy to było/. .....
~ niezalogowany
28 maja 2011r. o 18:59
jakoś zimą tego roku
5681
#delikatna nieaktywny
28 maja 2011r. o 22:47
~ana napisał(a): Czy ktoś mi zechce pomóc w tym ....isć np ze mną do wydziału komunalnego . Przy okazji możemy wspomniec o budowie schroniska i td. Potrzeba więcej ludzi.......Będę musiała też załatwić hotel u szkoleniowca dla Tygrysa - mix amstaffa , inaczej czeka go to samo -wywóz i być moze igła , on ufa tylko mi na razie.... ... Mies koszt hotelu i szkolenie 400 zł mies.

hotel i szkolenie za 400 zł. ??
gratuluje samopoczucia.

Dopisane 28.05.2011r. o godz. 22:39:

~ana napisał(a): http://www.petycje.pl/petycja/7345/dotyczy:_ustawowego_obowiszku_gminy_opieki_nad_zwierzetami_bezdomnymi.html. Tu przykład , jak inni starają się coś robić ...

więc zamiast klikać i namawiać innych zrób coś sama.
masz pole do popisu.
łatwo jest robić czyimiś rękoma...

Dopisane 28.05.2011r. o godz. 22:47:

~ana napisał(a): ja odpowiadałam meduzie ,że nie ma naszych psiaków na tych linkach ....tych psiaków wywiezionych przedtem do Niemiec . Te 7 mam nadzieję są .Jutro idziemy do nich ....ale też nie wiem jak długo będą ....nikt nas nie pyta o zdanie .ani pani , która je wywiozła, a powinna się z nami skontaktować dla dobra psów!!.......... :| :| ;( .. nic nam się nie należy ..slowo wyjaśnienia . Wiadomości o NICH!!..........

to nie są wasze psy. po drugie to nie masz pojęcia o nich wogóle.
pies , którego opisywałyście, że jest taki super przemiły mało nie pogryzł dziecka mojej koleżanki i jej również. piszecie bzdury, aby znaleźć naiwniaków , aby samemu poczuć sie lepiej , że piesek ma nowy domek. nie ważne , że pogryzie kogoś. grunt , że ma nowy dom. dla pies jest ważniejszy od ludzi i dzieci co gorsza.
~ niezalogowany
28 maja 2011r. o 23:03
Ciekawe , który to pies okazał się taki niebezpieczny?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza