Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
28 maja 2011r. o 23:14
delikatna ,szkoda mi nawet odpisywać .. na twoje
popierdółki ... Hotelk - nikt Ci nie kaze go opłacać - to wyjątkowo tani i tak hotel .. chodzi o - ale i tak nie pojmiesz tego nigdy pewnie .

:> :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5681
#delikatna nieaktywny
28 maja 2011r. o 23:26
środkowy pies jest najbardziej niebezpieczny. rzuca się bez powodu nawet bez patrzenia na niego. cały czas się piekli , warczy , szczeka itd.
dwa boksy dalej następny drapie i stuka agresywnie w jakąś osłone , a opisany to jeden z pierwszych.
jest tam jedynie jeden pies a raczej suczka , która jest młoda i być może nadaje się do adopcji , ale jest w ciągłym kontakcie z tym agresymnym środkowym psem box w box.

Dopisane 28.05.2011r. o godz. 23:26:

~ana napisał(a): delikatna ,szkoda mi nawet odpisywać .. na twoje
popierdółki ... Hotelk - nikt Ci nie kaze go opłacać - to wyjątkowo tani i tak hotel .. chodzi o - ale i tak nie pojmiesz tego nigdy pewnie .

:> :|

a niby co miałabyś napisać. dobrze wiesz , że napisałam prawdę , a wywiezione psy , co wiesz bardzo dobrze , były przeważnie agresywne. to był główny powód ich wyjazdu. wystarczy porozmawiać z obsługą , która zajmuje się tymi psami codziennie a nie jak ty przez godzinę raz w tygodniu. jesteś nie tyle śmieszna ,co przerażajaca wprowadzając ludzi w błąd świadomie i bez skrupułów.
~ana niezalogowany
29 maja 2011r. o 0:12
Takich andronów , dawno nie czytałam. ..Znam te psy , jak własną kieszeń - i tamte także - wywiezione... .Jeden już z tych agresywnych , jak piszesz - Demon jest w domu - wieści ze schroniska . Drugi ma chętnych do jego adopcji . Trzeci kazan - nie był agresywny - tylko porządnie wystraszony -i miał święte prawo do takich zachowań ... ..

środkowy - od patrzenia powiadasz jest agresywny - widać Ciebie nie polubil . :> .. Ja z nim wychodzę - bez problemu ,a i na nas nie reaguje agresywnie wcale . To nie zabawka . ..ostatnio pogryzł go pies na spacerze- ... ma prawo nie ufać wszystkim . ..

Obsługa , owszem karmi - wsypuje chrupki i wodę leje do misek ,,, sprząta też .
i wątpię czy moze przez to psy poznać .., na dodatek bez spaceru i kontaktu z nimi poza boksem - nie żartuj juz .... bo to żenujące... Jesteśmy 2,3 razy w tyg , ja czasem częściej , gdy zachodzi taka potrzeba ,, ....i na pewno nie na godz. tylko ok 3 , 4 godz. ..
6930
#meduza nieaktywny
29 maja 2011r. o 1:49
@delikatna
"pies jest ważniejszy od ludzi i dzieci co gorsza".
Jasne ze wazniejszy. A co ? Moze nie ?

"a wywiezione psy były przeważnie agresywne".
Ciekawe.
To po co pojechaly do Niemiec ? Zeby TAM zostaly uspione ? No chyba ze
jako worki treningowe . Wiem ze na walkach psow mozna niezle zarobic.

"środkowy pies jest najbardziej niebezpieczny. rzuca się bez powodu nawet bez patrzenia na niego. cały czas się piekli , warczy , szczeka itd."
No jak zobaczy biesa to jak sie ma zachowywac ?
(wikipedia : bies - personifikacja bliżej nieokreślonego złego ducha, demona zła)
5718
#dorciabol nieaktywny
29 maja 2011r. o 8:35
"...którego opisywałyście, że jest taki super przemiły mało nie pogryzł dziecka mojej koleżanki i jej również."

delikatna, który konkretnie to był pies, kiedy i w jakich okolicznościach miało miejsce rzekome zdarzenie o którym piszesz :>

A ten o którym piszesz, że tłucze agresywnie w jakąś osłonę... to Misio od bezdomnego Pana, który zmarł. On po prostu chce się wydostać z ciasnej klatki.

MISIO[img=1306650224_wtbdzq9.jpg]

Dopisane 29.05.2011r. o godz. 08:29:

Nie wciskamy nikomu psiaka na siłę, zawsze zapraszamy na wspólny spacer, gdzie można samemu psiaka i jego zachowanie poobserwować.

Dopisane 29.05.2011r. o godz. 08:35:

Delikatna - Ciebie też zapraszam na wspólny z nami spacer. Zobaczysz jak to wygląda w realu.

4558
#Kasienkax33 nieaktywny
29 maja 2011r. o 10:04
Tygrys.[img=1306655334_1qi9f34.jpg]

Dopisane 29.05.2011r. o godz. 09:58:

Aisza

Dopisane 29.05.2011r. o godz. 10:04:

~ana niezalogowany
29 maja 2011r. o 11:56
TO jest właśnie ten agresywny Tygrys - od patrzenia na niego można zawału dostać ...... :P
~ana niezalogowany
29 maja 2011r. o 11:59
CHYBA wiesz co oznacza dla dominującego psa ręka na głowie , czy na grzbiecie////. A jednak pozwala na to ..... :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo