Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5718
#dorciabol nieaktywny
7 czerwca 2011r. o 21:40
Dawne czasy... teraz Misiu został sam.

Mieszkańcy ul.Rajskiej i okolic - czy ktoś rozpoznaje tego psiaka

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=357

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~paweł niezalogowany
8 czerwca 2011r. o 14:55
Czarna Labradorka nazywa się Biba ;) jej pani wywaliła ją ponieważ przeszkadzała jej ;/szkoda psa bo pochodzi z Opola prawie ;D a gdzie jest teraz ten psiak?
5718
#dorciabol nieaktywny
8 czerwca 2011r. o 19:13
Na moje ogłoszenie o Labradorce zadzwoniła Pani, powiedziała, że suczka ma na imię Biba i że ktoś otworzył furtkę i sunia uciekła. Pani myślała, że to ja ją znalazłam. Powiedziałam pani, że sunia jest w zieleń plan, bo znalazła ją straż miejska. Na drugi dzień rozmawiałam z panią - powiedziała, że odebrała suczkę i zapłaciła mandat a sunia już jest w domu. :|

5718
#dorciabol nieaktywny
10 czerwca 2011r. o 5:24
To jest Żabka. Kiedyś właściciele mieszkali na ul.Warszawskiej. Może ktoś kojarzy suczkę i wie gdzie obecnie mieszkają jej właściciele.....

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=358

~ niezalogowany
10 czerwca 2011r. o 20:25
http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=358 ja chyba widzialam pana z tym psem...
~x;) niezalogowany
12 czerwca 2011r. o 20:21
I spi spokojnie:)[img=1307902878_mwaahrw.jpg]
~x:) niezalogowany
12 czerwca 2011r. o 20:25
Psiaczek ktorego znależli na Komuny paryskiej śpi juz spokojnie w swoim domku i jest szczęsliwy-dzieki wspanialym dziewczynom którym los takich piesków nie jest obojetny:)[img=1307903103_35iobdl.jpg]
~ana niezalogowany
12 czerwca 2011r. o 23:09
B.się cieszę :) :] . ze maluszek jest bezpieczny i ma domek .
Oby chował się zdrowo .
A innym życzę ,aby nie rozmnażali swoich zwierząt , a przynajmniej brali za to PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ .
:>
Dość już psów siedzi w zapchanych schroniskach ,, a inne wałęsają się i padają ofiarą wypadkow , zwyrodnialców , czy umierają samotnie , .opuszczone .
Ten psiak miał szczęście spotkać na swojej drodze wrażliwe osoby .. ale nie zawsze tak jest ........
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza