Czarna Labradorka nazywa się Biba ;) jej pani wywaliła ją ponieważ przeszkadzała jej ;/szkoda psa bo pochodzi z Opola prawie ;D a gdzie jest teraz ten psiak?
Na moje ogłoszenie o Labradorce zadzwoniła Pani, powiedziała, że suczka ma na imię Biba i że ktoś otworzył furtkę i sunia uciekła. Pani myślała, że to ja ją znalazłam. Powiedziałam pani, że sunia jest w zieleń plan, bo znalazła ją straż miejska. Na drugi dzień rozmawiałam z panią - powiedziała, że odebrała suczkę i zapłaciła mandat a sunia już jest w domu. :|
Psiaczek ktorego znależli na Komuny paryskiej śpi juz spokojnie w swoim domku i jest szczęsliwy-dzieki wspanialym dziewczynom którym los takich piesków nie jest obojetny:)[img=1307903103_35iobdl.jpg]
B.się cieszę :) :] . ze maluszek jest bezpieczny i ma domek .
Oby chował się zdrowo .
A innym życzę ,aby nie rozmnażali swoich zwierząt , a przynajmniej brali za to PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ .
:>
Dość już psów siedzi w zapchanych schroniskach ,, a inne wałęsają się i padają ofiarą wypadkow , zwyrodnialców , czy umierają samotnie , .opuszczone .
Ten psiak miał szczęście spotkać na swojej drodze wrażliwe osoby .. ale nie zawsze tak jest ........
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.