~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE napisał(a): Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.
Chciałabym,żeby ktoś kto jest odpowiedzialny sprawdził ten stan rzeczy i ocenił zasadność mojej tezy.
~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE napisał(a): Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.
Chciałabym,żeby ktoś kto jest odpowiedzialny sprawdził ten stan rzeczy i ocenił zasadność mojej tezy.
~do "gdzie zgłosić prawdopodobne zaniedba napisał(a):~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE napisał(a): Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.
1) Powiatowy Inspektora Weterynarii, ul. Górników 8, budynek Saneidu
2) Straż Miejska
3) Policja
4) Może zainteresuj tym Eko straż z Wrocławia
Wracając do tematu-Sekkmet, a czy nie dałoby rady zamknąć tego tematu, żeby skończyły się wyskoki tyld i żeby dostęp do pisania miały tylko dziewczyny opiekujące się psami w ZP-żeby umieszczały zdjęcia i opisy psiaków? Bo inaczej to w tym temacie nigdy nie zapanuje spokój i kultura:(
~do "gdzie zgłosić prawdopodobne zaniedba napisał(a):
4) Może zainteresuj tym Eko straż z Wrocławia
~ napisał(a): jedynie dorciabol i sekkmet jest zalogowana a reszta jak ty pisze spod tyldy, więc się nie kompromituj.