Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:53
Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.

Chciałabym,żeby ktoś kto jest odpowiedzialny sprawdził ten stan rzeczy i ocenił zasadność mojej tezy.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:56
niby co my mamy robić z tymi psami.
wolański bierze kase to niech on robi. wy zamiast go przypilnować jak tak bardzo czujecie potrzebę robienia czegoś w tej sprawie to jeszcze wspomagacie to, że te psy tam siedzą.
przeczytałam warunki jakie musi spełniać ZP więc wystarczy egzekwować. tyle w temacie, bo pytanie w kółko co z misiem paragrafem tu na forum jest wręcz komiczne.
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:57
~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE napisał(a): Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.

Chciałabym,żeby ktoś kto jest odpowiedzialny sprawdził ten stan rzeczy i ocenił zasadność mojej tezy.

inspekcja weterynaryjna, policja, straż miejska.
~do "gdzie zgłosić prawdopodobne zaniedba niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:59
~GDZIE ZŁOSIĆ PARAWODOPOBNIE ZANIEDBANIE napisał(a): Mam takie pytanie gdzie można zgłosić,że gospodarz nie dba należycie o zwierzę a ścisłej chodzi o krowę. Chodzi o zwierzę na terenie Bolesławca, chodzi o gospodarstwo za lasem koło baszty w lesie. Krowa nie może chodzić na tylnie nogi i ma ranę po której chodzą muchy. Zwierze jest chude i nie wgląda na zadbane.

1) Powiatowy Inspektora Weterynarii, ul. Górników 8, budynek Saneidu
2) Straż Miejska
3) Policja
4) Może zainteresuj tym Eko straż z Wrocławia

Wracając do tematu-Sekkmet, a czy nie dałoby rady zamknąć tego tematu, żeby skończyły się wyskoki tyld i żeby dostęp do pisania miały tylko dziewczyny opiekujące się psami w ZP-żeby umieszczały zdjęcia i opisy psiaków? Bo inaczej to w tym temacie nigdy nie zapanuje spokój i kultura:(
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 10:20
~do "gdzie zgłosić prawdopodobne zaniedba napisał(a):

1) Powiatowy Inspektora Weterynarii, ul. Górników 8, budynek Saneidu
2) Straż Miejska
3) Policja

Wracając do tematu-Sekkmet, a czy nie dałoby rady zamknąć tego tematu, żeby skończyły się wyskoki tyld i żeby dostęp do pisania miały tylko dziewczyny opiekujące się psami w ZP-żeby umieszczały zdjęcia i opisy psiaków? Bo inaczej to w tym temacie nigdy nie zapanuje spokój i kultura:(

jedynie dorciabol i sekkmet jest zalogowana a reszta jak ty pisze spod tyldy, więc się nie kompromituj.
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 10:23
~do "gdzie zgłosić prawdopodobne zaniedba napisał(a):

eko straż itp. nie ma żadnych uprawnień.
największe z wymienionych ma policja.
~KotyKociaki niezalogowany
29 lipca 2011r. o 10:29
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 10:31
~ napisał(a): jedynie dorciabol i sekkmet jest zalogowana a reszta jak ty pisze spod tyldy, więc się nie kompromituj.

Nie kompromituję się, bo mam tu konto, tylko nie chce mi się logować. Poza tym ja nikogo nie obrażam i umiem trzymać poziom dyskusji. Gdyby ten temat w końcu został zamknięty, a ja miałabym w nim coś do powiedzenia-to w każdej chwili weszłabym na swoje konto. I wszystko w temacie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza