Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
28 lipca 2011r. o 16:20
Do kogoś , o nicku do ana , = pomyśl troche , zanim napiszesz.
i wczytaj się całosciowo ,jak temu podołasz. ..

A takie banały ,c zy ktoś ma , czy nie ma żyć dla kogoś sobie daruj .- .....i tak nie pojmiesz szczególnej więzi ze zwierzętami .... Żyć mam dla kogo i to nie jednego - zapewniam , ale nie nawidze krzywdzenia i lekceważenia slabszych i bezbronnych ,czy ludzi ,czy zwierząt .......

Nie stać CIĘ na głębsze przemyślenia i wnioski ............

:>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 16:57
~ napisał(a):
~:( napisał(a): Wydaje mi się ,ze ta kobieta właśnie nie ma dla kogo żyć i dlatego szuka sobie zajęcia i chodzi do tych piesków.

sam/sama sobie zaprzeczasz.A więc ma dla kogo życ-dla zwierząt

Nie zaprzeczam sobie ,bo pies to nie jest ktoś !
~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 17:00
dla mnie pies jest KIMŚ,a nie czymś
~ana niezalogowany
28 lipca 2011r. o 17:30
http://zespoldlazwierzat.pl/?p=509.
ważne .
5718
#dorciabol nieaktywny
28 lipca 2011r. o 21:06
Po raz kolejny BARDZO PROSZĘ. Ten temat powstał tylko i wyłącznie po to by pokazywać psiaki, które, być może, się zgubiły. Jeśli nie to po to , aby znaleźć im nowy dobry dom. Niestety zdjęcia i info o psiakach giną w morzu złośliwych postów i postów pieniaczy. Jeśli chcecie -Proszę - załóżcie osobny temat. Ten pozostawcie PSIAKOM.

~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 21:29
dorciabol napisał(a): Po raz kolejny BARDZO PROSZĘ. Ten temat powstał tylko i wyłącznie po to by pokazywać psiaki, które, być może, się zgubiły. Jeśli nie to po to , aby znaleźć im nowy dobry dom. Niestety zdjęcia i info o psiakach giną w morzu złośliwych postów i postów pieniaczy. Jeśli chcecie -Proszę - załóżcie osobny temat. Ten pozostawcie PSIAKOM.

powiedz to swojej koleżance. pokaż mi ile ana ma postów gdzie dodała jakieś fotki psiaków.
pitoli w kółko i bez sensu i wszystko się jej nie podoba.
za każdym razem źle.
zastanów się kto tu jest pieniaczem i komu zależy, abyten temat "tętnił" - rozumieć należy kręcićsię wokół ana i taka jest prawda.
~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 21:39
~ napisał(a): a ty "do ana" zazdrościsz anie aktywności w życiu,czy czegoś innego??

aktywności???? żartujesz sobie bo bycie zaledwie dwa razy po godzince czy dwie w tygodniu i to pod warunkiem dobrej pogody jak dla mnie "aktywnością"nie jest.
~ napisał(a): Masz jakąś depresję,że się jej czepiasz??

depresje to akurat ma ana ale nie tylko... dowiedz się zanim napiszesz. kazdy wie, że ubzdurała sobie , że te łazenie do psów bedzie dla niej dogoterapią...
~ napisał(a): Ta kobieta pewnie jest milion razy więcej warta od Ciebie.

pod jakim względem?
~ napisał(a): Pewnie zazdrościsz jej,że ma dla kogo życ i komu pomagac,

kazdy może tam i nie tylko tam iść i pomagać, więc czego tu zazdrościć?
~ napisał(a): a Ty tylko przy kompie możesz klawiaturkę podotykac.

tak samo jak i ty, więc... po drugie zobacz, że to ana siedzi i klepie cały czas.
~ napisał(a): Jak chcesz to pomóż jej,a nie narzekasz.Byś się wstydziła :|

nie jestem w stanie jej pomóc bo nie jestem lekarzem.
narzeka to ana cały czas. nic jej nie pasuje. nie mam się czego wstydzić. to co robie robie dobrze, a jak są trudności to staram się je pokonywać, a nie wypisuje jak to jest źle.
~ana niezalogowany
28 lipca 2011r. o 21:49
Może się przedstawisz.
No , choinka nie podoba mi się wywóz 13 psów - bez odpowiedniej dokumentacji i zezwolen - a powinno mi się podobac .
Nie podoba mi się zero info na ich temat - a powinno się podobać
Nie podobał mi się brak cienia w boksach , brak dezynfekcji ..
dziwna jestem ....prawda.....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza