To jak może ktoś mądry i inteligentny kto jest w temacie napisze w końcu ile i jakie dokładnie psy są w zieleń planie do adopcji? i poinformuje nas jakie są ich zalety a jakie wady? żeby inni czytelnicy tego posta mogli się zastanowić czy przejść się do zp i przygarnąć te pieski..... żeby zp nie mógł organizować tych przewozów żebyśmy nie musieli się kłócić o to. Może to byłoby rozsądniejsze?
Wg mnie ten wątek nie spełnia swojej roli ,tak jak to było w założeniu .
Piszecie ,ze zdjęcia giną - i opisy giną .
Opisywałam każdego psa na poczatku - pierwsze posty .
Załozyciel watku powinien go cały czas aktualizować , bo wiele psów , których zdjęcia są na początku juz zostało adoptowanych, albo wywiezionych ..............
Inaczej jest bałagan i przestarzałe dane i informacje i nic nie da wstawianie samych zdjęć . i hopkanie tematu .li tylko .
Powinien być opis psa i jego zdjęcie ,ale na początku .i wszystko od razu AKTUALIZOWANE.
kTOŚ caly czas twierdzi ,ze nie wsatwiam tu zdjęć .
Pisałam juz ze rejestracja mi szwankuje. a odpowiedzi na mój mail nie ma , jak dotąd .-wstawiam linki do zdjęć , z tego powodu .
ZDJĘCIA wstawiam - głównie do robionych przeze mnie ogłoszeń ww internecie .i nie tylko ....
Dlatego też lepiej założyć inny temat lub strone internet -.
Zostawiam swój nr. tel ,w razie , jakby ktoś miał jakieś pytania , lub chciał się czegoś dowiedziec odnośnie psów np Tygrysa . .69 160 14 26 .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.