Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 21:55
powtarzasz się od kilku miesięcy.
urząd miasta ma coś takiego jak bip i tam szukaj a nie na bolecinfo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
524
#Sekkmet nieaktywny
28 lipca 2011r. o 23:17
Temat służy psiakom znajdującym się w Zieleń Planie, a nie prywatnym dyskusją, obrażaniu się i powielaniu tematu na temat wywózki psów i postawy władz miasta względem bezdomnych zwierząt. Proszę trzymać się tematy. Nikt nikomu nie zabrania założyć osobny temat, który wałkujecie przez ostatnie kilka stron. Jutro posty nie na temat zostaną usunięte.

See You Later Aligator
~ana niezalogowany
28 lipca 2011r. o 23:28
Czyli mam się wynieść też ..
524
#Sekkmet nieaktywny
29 lipca 2011r. o 0:15
Nie, ana. Proszę tylko by ten temat był typowym tematem o losach zwierzaków z ZP. Sama widzisz jaka tutaj panuje kultura, a raczej jej brak. Chcesz dobrze, a w odpowiedzi dostajesz atak na swoją osobę, a na tym wszystkim tracą te psiaki, ponieważ temat ich zostaje daleko w tyle. Gdyby ten temat był czysto pro adopcyjny może więcej by się osób zainteresowało, a nie wertowało blisko 100stron, na których jest może 10 ze zdjęciami i opisami psów. To może ludzi zniechęcić. Nie jestem przeciwna założeniu tematu na temat sytuacji ZP i postawy UM względem bezdomności psiaków czy też poruszania tematu schroniska dla bezdomnych zwierząt w Bolesławcu. Tylko nie tutaj... nie w tym dziale, bo naprawdę to jet jak lep na muchy i przyciąga trolle internetowe i robi się chamski burdel, a kto na tym cierpi? Zwierzaki. I nawet jeśli ktoś tutaj wchodzi z zamysłem ewentualnej adopcji, wolontariatu to bardzo prawdopodobne jest to, że szybko z tego rezygnuje...

See You Later Aligator
~ niezalogowany
29 lipca 2011r. o 1:33
sekkmet przeczytaj posty swoich koleżanek i pokaż mi kiedy piszą w temacie. z tego co widać fotki zamieszcza dorciabol, a twoja wielka koleżanka ana klepie w kółko o jakimś paragrafie itp., więc jej się odpowiada, ale niestety jej nic nie pasuje i uważam, że posty powinny pozostać po to, aby ludzie mogli sami ocenić komu o co tu chodzi. nikt jej nie atakuje a kieruje ją , w którym miejscu może otrzymać odpowiedź na zadawane pytania , które klepie od kilku miesięcy, co jest irytujące, ale po otrzymaniu odpowiedzi wymyśla znowu jakiś problem i za chwilę pyta znowu o paragraf.
wybacz, ale najpierw posprzątaj swoje podwórko ("wolontariuszek")
bo zwykli użytkownicy po prostu prowadzą dyskusje.
~KotyKociaki niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:25
Wiem tyle o zp bo moja kolezanka tam chodzi i mi mowi i tez ja staram sie szkac im domow .
Ostatnio pani byla zaiteresowana tym waszym amstafem .
Klotnia nie pomaga tym psom
Po raz kolejny BARDZO PROSZĘ. Ten temat powstał tylko i wyłącznie po to by pokazywać psiaki, które, być może, się zgubiły. Jeśli nie to po to , aby znaleźć im nowy dobry dom. Niestety zdjęcia i info o psiakach giną w morzu złośliwych postów i postów pieniaczy. Jeśli chcecie -Proszę - załóżcie osobny temat. Ten pozostawcie PSIAKOM.
524
#Sekkmet nieaktywny
29 lipca 2011r. o 9:40
~ napisał(a): sekkmet przeczytaj posty swoich koleżanek i pokaż mi kiedy piszą w temacie. z tego co widać fotki zamieszcza dorciabol, a twoja wielka koleżanka ana klepie w kółko o jakimś paragrafie itp., więc jej się odpowiada, ale niestety jej nic nie pasuje i uważam, że posty powinny pozostać po to, aby ludzie mogli sami ocenić komu o co tu chodzi. nikt jej nie atakuje a kieruje ją , w którym miejscu może otrzymać odpowiedź na zadawane pytania , które klepie od kilku miesięcy, co jest irytujące, ale po otrzymaniu odpowiedzi wymyśla znowu jakiś problem i za chwilę pyta znowu o paragraf.
wybacz, ale najpierw posprzątaj swoje podwórko ("wolontariuszek")
bo zwykli użytkownicy po prostu prowadzą dyskusje.

Czytaj ze zrozumieniem. Mój post (prośba) tyczy się wszystkich, także Any. Jej posty nie na temat zostaną także usunięte. Ale jest ona także obrażana tutaj uszczypliwościami i wyzwiskami. Dlatego proszę o zakończenie offtopowania i skupienie się na psach w ZP.

See You Later Aligator
~KotyKociaki niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:51
Zgadzam sie , ale takze ana niepowina sie tak klocic
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza