Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 17:47
~? napisał(a): ja szukam kogos kto zetnie mi wkońcu profesjonalnie grzywkę,prostą fajną grzywkę bo to co ostatnio zrobili fryzjerzy na mojej głowie to się w głowie własnie nie miesci,po wyjsciu z salonu ok ale na drugi dzien jak wstaje z łozka to włosy nie dają sie ułozyc!porażka ka!!!poprawiałam juz u dwóch fryzjerów i juz nie ma co poprawiac teraz tylko czekam az odrosnie i własnie zastanawiam sie nad A2....u nas w mieście nie potrafią strzyc!!!koszmar:(
tez mam ten problem. Na szczescie trafilam na asnyka do pani kamili i wreszcie uklada mi sie grzywka jak powinna.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 20:20
nie polecam na chrobrego
~... niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 20:22
nefretetee napisał(a): Polecam salon urody KAJA na ul.Chrobrego kolo PKP.
Kasia Maksymowicz i jej salon to mila atmosfera i profesjonalizm :)))

ooo na pewno nie
13073
#anula85 nieaktywny
22 stycznia 2015r. o 11:02
Ja jakoś nie jestem przekonana co do kosmetyczek. Wolę chodzić do sprawdzonego dermatologa. Jak usuwałam zmarszczki to skorzystałam z tej oferty: http://www.budzicz.pl/poznaj-problemy-skory/zmarszczki.html . Dużo już było przypadków, że ktoś bez doświadczenia coś źle zrobił. Ja nie ryzykuję.
116
#moderator nieaktywny
22 stycznia 2015r. o 16:32
~nina napisał(a): Czy ktos mógłby mi polececìć dobry salon fryzjerski( damski) w Bolesławcu? Rankingi na stronie to jedno, pytanie tylko jak sie mają do rzeczywistości.
~ZADOWOLONA niezalogowany
22 stycznia 2015r. o 19:38
polecam MATRIX na Sierpnia'80
~malina niezalogowany
17 lutego 2015r. o 22:51
Chce isc do fryzjera w salonie Prestig.Czy sa tam fryzjerzy, ktorzy dobiora mi fryzurę i kolor pasujaca do mojej twarzy itp.?Zalezy mi na tym zeby usciasc na fotelu, a fryzjerka doradzi mi w jakiej fryzurze bedzie mi dobrze.Jakie ceny maja za sciecie wlosow takich za ucho? a jakie za farbowanie?
~zadowolona niezalogowany
18 lutego 2015r. o 0:55
Polecam Pania Marte ,jako jedyna doprowadziła moje włosy do "ładu" :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza