Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
28 maja 2015r. o 17:13
~ napisał(a): Wie ktos gdzie dobiorą fyzure do kształtu twarzy i w ogóle doradza a nie zapytają się to co robimy
może wie ktos tez który salon jest do 20?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~? niezalogowany
7 czerwca 2015r. o 14:42
Szukam opinii na temat salonu Bella. Prowadzi go pani Czech. Jakie macie opinie?
~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 10:27
Mam takie włosy cos jak bob ale fryzjerka miała tępe nożyczki i teraz mi się rozdwajaja wiecie gdzie mi z tego wyczaruja jakas ekstra fryzurkę
~ niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 21:04
hej kobietki prosze o opinie na temat fryzjerow z nowogrodzca?ktorego polecacie?
~V niezalogowany
3 lipca 2015r. o 13:01
Czytam tutaj waszych wypowiedzi i nic mnie nie zacheca :)
Naprawde pilnie potrzebuje zrobic sobie paznokcie zelowe !! Znacie kogoś to zrobi paznokcie ładnie i tak żeby sie po 2 tygodniach nie połamały?
~ niezalogowany
3 lipca 2015r. o 18:12
~V napisał(a): Czytam tutaj waszych wypowiedzi i nic mnie nie zacheca :)
Naprawde pilnie potrzebuje zrobic sobie paznokcie zelowe !! Znacie kogoś to zrobi paznokcie ładnie i tak żeby sie po 2 tygodniach nie połamały?

https://www.facebook.com/paznokcieani?pnref=story zadzwoń do Ani. jej paznokcie trzymają się około 5 tygodni.. zależy jak pracujesz. a połamanie się paznokci nie zależy od wykonania, tylko od tego jak szanujesz swoje paznokcie i co tworzysz. .;)
~ niezalogowany
3 lipca 2015r. o 21:09
~V napisał(a): Czytam tutaj waszych wypowiedzi i nic mnie nie zacheca :)

To gdzie Ty robisz te paznokcie że Ci się łamią.. Nauczyłam się sama robić i od tej pory co 4 tyg sama wykonuję. Robię tak już od dwóch lat. Żel pękł mi dwa razy, jak mocno uderzyłam w kafelki lub ,,ucięłam" nożem...Wiem.. wiem.. powinnam w sprzątać w rękawiczkach :)
~V niezalogowany
8 lipca 2015r. o 11:25
Oj kiedyś mi się właśnie trafiła taka specjalistka, nie wiem czy to z żelem było coś nie tak ale w ciągu 2 tygodni odleciały mi 4 paznokcie, a prace mam przy biurku i nie waliłam w kafelki :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.