Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~mała niezalogowany
19 lutego 2015r. o 19:49
Pani Justyna z A2,,,,,,nie polecam nikomu nawet najwiekszemu wrogowi!!!!klijentka była bo napewno tam nie wroce!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~malina niezalogowany
1 marca 2015r. o 14:45
Bulam w salonie Prestige u pani Marty i jestem mega zadowolona!!Ścinalam włosy i farbowałam.Pani Marta swietnie wie jaka fryzura pasuje do jakiego kształtu twarzy,widac ze zna sie na nowych trendach.Sam wygląd p.Marty mowi samo przez siebie.Polecam!
~ona niezalogowany
1 marca 2015r. o 15:21
Witam,czy poleci mi któraś z Pań jakaś osobę, która zrobi mi paznokcie niedrogo w tym tyg? Pozdrawiam i dziekuje
~alex niezalogowany
10 marca 2015r. o 19:29
Niewiem czemu ma słozyc ten ranking na najlepszy zakład fryzjerski ?chyba wprowadzeniem ludzi w bład!!!sama sie rankingiem zasugerowałam i poszłam do studia A2,nr jeden w rankingu pani Justyna.Długo bende załowała tej decyzij i nigdy wiecej tam nie pojde!zero pojecia!odradzam i ostrzegam!!!!
~ niezalogowany
18 marca 2015r. o 9:15
znacie jakiegoś dobrego fryzjera damskiego który przyjdzie do klientki do domu?
~dolly niezalogowany
30 marca 2015r. o 21:58
zawsze można iść na kurs makijażu, np tutaj: http://fam-makeup.pl/ - za 400zł za 20 godzin dowiemy się, jak się malować, pielęgnować twarz i dbać o siebie
~blabla niezalogowany
31 marca 2015r. o 0:14
Alex widać ze ty jesteś fryzjerka i masz pojęcie o technice cięcia i Cie wkurza ze jesteś tak nisko ceniona w rankingu
~ niezalogowany
28 maja 2015r. o 17:11
Wie ktos gdzie dobiorą fyzure do kształtu twarzy i w ogóle doradza a nie zapytają się to co robimy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.