Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Mała niezalogowany
18 lipca 2015r. o 21:26
Witam. Czy zna ktoś fryzjerkę, bądź też uczennicę, która zrobiłaby mi fryzurę wieczorową na 15go sierpnia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Edka niezalogowany
24 lipca 2015r. o 9:56
Sama od jakiegoś czasu przerzuciłam się na zabiegi, które sama robie sobie w domu. WIele osób o tym nie wie ale wiele środków stosowanych w gabinetach kosmetycznych można sobie zamowić bez problemu do domu. Na przykład takie profesjonalne peelingi: http://dermatic.com.pl/peeling.html . W sieci są filmy instruktażowe jak taki peeling wykonać. Efekty praktycznie takie same.
~Dorota23 niezalogowany
27 lipca 2015r. o 22:03
Dziewczyny ,potrzebuję fryzjera i kosmetyczkę. Kogo mi polecicie ? Zależy mi ,żeby makijaż i fryzura była zrobiona solidnie ,ale tanio.
13603
#Ya nieaktywny
27 lipca 2015r. o 22:35
Kosmetyczka być kobietą :-D

Bez względu na to czy jesteś wierzący czy nie- jutra może nie być.
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 8:04
Makijaż polecam Mobilny salon kosmetologiczny Agat
~Ania niezalogowany
4 sierpnia 2015r. o 17:52
Witajcie, znacie kogos kto ma wolny termin na paznokcie dzis/jutro?
~Gragniecha niezalogowany
10 września 2015r. o 9:57
Ja nieraz byłam w mało znanym salonie i potem płakałam tydzień, bo wstydziłam się wyjść a nowej fryzurze na ulicę. Teraz stawiam na salony współpracujące z L'orealem. Znajdziesz je tutaj http://lorealprofessionnel.pl/ Po wizycie wyglądam super! Zawsze!
~ona niezalogowany
15 października 2015r. o 12:08
A kogo polecacie do oczyszczania twarzy? I jaki koszt?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.