Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

6506
#madzik2661 nieaktywny
3 października 2011r. o 18:42
Dzięki wielkie:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
5 października 2011r. o 17:04
Paulina3107 napisał(a): Tak,wiem ,ze jest juz sporo podobnych tematow,ale informacje na ten temat stale sie zmieniaja.gdzie aktualnie polecacie zrobienie paznokci zelowych?interesuja mnie raczej w jednolitym kolorze,wygladajace na naturalne,a nie takie,ktore bija po oczach.Jaki salon polecacie?

Tu jest temat w tej sprawie i tu proszę się wypowiadać.

GG 2563898
3700
#Paulina3107 nieaktywny
5 października 2011r. o 21:26
zatem jaki salon ze stylizacja paznokci polecacie?
~ niezalogowany
6 października 2011r. o 8:28
ja polecam Panią Bożenkę,ogłasza się na bolec.jest jedyna osbą która w bc zrobi paznokcie za niską cenę tak fachowo wykonane.serdecznie polecam.
~Marta niezalogowany
6 października 2011r. o 12:19
Witam, mam zamiar wybrac sie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. Czy któraś z dziewczyn może była? Możecie kogoś polecic? Czekam na opinie.
3046
#sentinel nieaktywny
10 października 2011r. o 19:07
~Ewa_Ada napisał(a): Dziewczyny pomóżcie, gdzie najlepiej w Bolesławcu robią brwi? Tam gdzie robiłam efekt niespecjalnie mi się spodobał. Macie jakąś sprawdzoną kosmetyczkę?

Temat dotyczący kosmetyczek jest tu.

GG 2563898
~Aga niezalogowany
16 października 2011r. o 11:45
Witam :) chcę zrobić makijaż permanentny,ale nie wiem gdzie...pomóżcie...
~Ania niezalogowany
16 października 2011r. o 12:09
makijaż per super robi pani Zyga z A2, tylko nie jestem pewna czy się nie przeniosła z tego budynku przy dworcu PKS, a na oczyszczanie bądź brwi polecam Ewelinę T. ze Starzyńskiego Glamour salon, super brewki reguluje , polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza