Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
28 października 2011r. o 21:30
google prawde Ci powie ;> http://nails-art.pl/dashing-diva-c-403.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~elejka niezalogowany
29 października 2011r. o 11:41
oj no dobrze, co jest już w internecie to czytałam, ja chciałabym się dowiedzieć czegoś z pierwszej ręki, tzn opinie kogoś kto już był, przetestował, gdzie robił i za ile...także czekam na posty, pozdrawiam:)
~inka niezalogowany
29 października 2011r. o 15:36
ja miałam robione:) powiem bardzo fajna metoda:) ja właśnie należę do osób co zdecydowanie wolą french, pasuje do wszystkiego i dłonie wyglądają świeżo i elegancko, w każdym razie postanowiłam spróbować i się nie zawiodłam:) mam swoją naturalną płytkę ładną i nie chciałam jej niszczyć tipsami itp a lakierem jak sobie french zrobiłam to powiedzmy sobie szczerze, żywot frencha był krótki...a dashing diva szybko się robi i mi się trzymał ponad 2 tyg:) paznokcie wyglądały jak pomalowane lakierem, z tą różnicą że biały pasek uśmiechu był idealnie równy na każdym palcu, no i dużo trwalszy:) ( bo to są takie specjalne gotowe paski), a koszt nie jest taki duży bo 30zł a robiłam u Moniki na Piaskowej 8, tu sobie zerknij, jest więcej info http://www.facebook.com/note.php?note_id=104174013026251

~zadowolona klientka niezalogowany
30 października 2011r. o 10:22
Ja również mogę polecić Monikę!!! oprócz tego, żę paznokietki piękne, niedrogo, a do tego bardzo przyjemna kobieta- od razu łapie kontakt z klientem. Polecam!!! ja z pewnością odwiedzę gabinet nie raz:) Pozdrawiam serdecznie!
~żabcia niezalogowany
10 listopada 2011r. o 11:35
cos mi sie obiło o uszy,że w presigu można zrobić sobie kurs na stlizację paznokci ktoś cos wie na ten temat?
~żabcia niezalogowany
10 listopada 2011r. o 11:36
~żabcia napisał(a): cos mi sie obiło o uszy,że w presigu można zrobić sobie kurs na stlizację paznokci ktoś cos wie na ten temat?

miało być kurs na stylizację paznokci :P
~koko niezalogowany
20 listopada 2011r. o 21:47
jeżeli chodzi o brwi i rzęsy to ja polecam Iwonę ze Zgorzeleckiej ,perfekcja polecam
3046
#sentinel nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 19:41
~blondynka napisał(a): majiblond- czy któraś z was używała w domu?z jaką wodą?ja bardzo bym chciała zrobić tymi farbami ale pytam o doświadczenia.Moje włosy szybko się rozjaśniają i są cienkie i nie chciałabym ich zniszczyć.piszcie dziewczyny czekam ;) :)

Dopisane 20.12.2011r. o godz. 19:41:

madzia.0601 napisał(a): Witam wiecie może w którym salonie fryzjerskim zrobię fajną fryzurę na studniówkę za niedużą cenę?
Jakie są ogólne ceny za takie fryzury?

Temat w tej sprawie już jest założony.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza