Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
23 października 2011r. o 19:04
Ja polecam Pawła na Sierpnia 80 ma salon , byłam u niego po pomoc ponieważ w w salonie Prestig strasznie mi włosy zniszyła i on przefarbował gdzie są błyszczące i ładne a w Prestigu tak mi utleniały że garściami mi wychodziły , ale nie jestem pierwszą klientką która odeszła z ich salonu . Teraz wiem ze Paweł będzie moim fryzjerem tak dobrał mi kolor ze jestem zachwycona POLECAM SALONIK
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Elwira niezalogowany
24 października 2011r. o 11:46
Sierpnia 80???Pawła???a to dobre...ten co dłubie w zębacz,a później wyciera łapy we włosy klientek,a poza tym jest beznadziejny!!!!
~ niezalogowany
24 października 2011r. o 14:28
Tak nie miłe posta to tylko konkurencja potrafi :) ja tam zadowolona jestem i napewno będe ich salonik odwiedzała i reszte klientek również :P
211
skorn
24 października 2011r. o 21:10
Podobno w A2 pojawiła sie nowa kosmetyczka, bardzo ambitna, pracowita, wkładająca serce w pracę, tak by klientki wychodziły zadowolone

polecam sprawdzić!

<i>
~ niezalogowany
25 października 2011r. o 7:24
~sylwunia napisał(a):
~anjaa napisał(a): A ile kosztują tipsy na basenach ? Robią szklane też?

Jest w Suszkach dziewczyna, która robi paznokcie prawie każdą techniką, szklane, akrylowe, żelowe nie wiem co tam jeszcze, ale robiłam sobie u niej paznokcie ślubne i wyszło ślicznie za śmieszne pieniądze, bo 50 zł, a jak w salonie słyszą, że to maja być na ślub to od razu rośnie cena, takie mam wrażenie...teraz trochę trudno się z tą dziewczyna umówić, trzeba czekać jakiś tydzień, czasami więcej, ale warto
a ma moze ktos nr telefonu?
~Ola niezalogowany
27 października 2011r. o 16:44
Ja polecam salon kosmetyczny na Asnyka ten z wejściem od podwórka, blisko skrzyżowania ze światłami.
5384
#QSTON nieaktywny
27 października 2011r. o 20:14
Mariola w Intermarche ;) dobrze rozumie klientkę, pracuje w niedziele, ale trzeba się umówić
~elejka niezalogowany
28 października 2011r. o 20:24
hej dziewczyny:) słyszała któraś z was o nowej metodzie zdobienia paznokci, trwały french ( we wrocku widziałam, Dashing Diva to się nazywa)? miała go któraś z was? na czym właściwie polega? będę wdzięczna za jakiekolwiek info, dzięki i pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza