~Ania niezalogowany 16 października 2011r. o 17:46
ze stylizacją paznokci to jest różnie, prawie każda z nas ma upatrzoną swoją babeczkę od pazurków i się jej trzyma, śmieszy mnie tylko cena wypełnienia pazurków 15 zł!!! ja biorę za wypełnienie 40 zł, ale wiem że nic się z nimi nie będzie działo gdyż od wielu lat robię na żelach IBD, poza tym w pazurki trzeba włożyć trochę pracy i serca, żeby je odpowiednio i ślicznie zrobić, ale każdy ma swoje zdanie
niestety a2 nie ma jako takiej strony internetowej,co mnie dziwi, wszelkie próby znajdowania ich w sieci kończą się na znalezieniu ich w katalogu firm, gdzie jest nr tel i adres...ale na facbooku można już coś więcej zobaczyć http://pl-pl.facebook.com/pages/Studio-Urody-A2/163601653659696
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.