Byłam dzisiaj w salonie Lotos (ul. Prusa) miałam oczyszczaną twarz. Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem:) W salonie jest przede wszystkim sterylnie, pani kosmetyczka profesjonalna i miła. Gustownie urządzone wnętrze. Podsumowując wysoka jakość za niską cenę. Gorąco polecam:)
~madzia 28 niezalogowany 17 grudnia 2012r. o 21:36
Byłam ostanio robić paznokcie w salonie " sekrety urody" i nikomu nie polecam Pani Ania bardzo nie miła pazokcie robi grube po 2 dniach zapowietrzyły mi się wogóle nigdy nie ma czasu kiedy sie do niej dzwoni a salon ciągle zamknęty, koleżanka robiła tam rzęsy niedość że strasznie drogie to posklejane i bardzo niedbale zrobione, poza tym bardzo zimno w tym salonie
Też tam byłam to jest na Jeleniogórskiej tylna brama szpitala Masakra ta Dziewczyna jest troszkę dziwna byłam u Niej raz a Ona opwiada mi o swoim zyciu zamiast zająć się robieniem paznokci ciągle odbirała telefon wiecej tam nie pójdę i nie polecam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.