~weselnik napisał(a): Garden - nie polecam, ze względu na jedzenie. Owszem sala ładna, ogród ładny, sympatyczna obsługa. Jedzie dobre ale tak mało, że każdemu jest głupio coś wsiąść, bo już dla nikogo więcej przy stole nie zostanie.. To dobrze ze glupio 😮 wiecej zostanie a moze to traki trik marketingowy 😂😀😁😁
I jeszcze klima - paranoja;/
~me napisał(a): Witam.
Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)
Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.
Hej ja chodze od czasu do czasu na niedzielny obiadek z rodzina do piramidy i super smaczne i xxl porcje polecam obsluga mila ale to ty musisz sam wybrac a w olimpi nie bylemwiec nic nie powiem
Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
~ napisał(a): Potrzebuje się dowiedzieć jakie ceny są w Bolesławcu w restauracjach za osobę chodzi o obiad - Chrzciny
~anonim napisał(a): Jestem zainteresowana opinią na temat organizacji przyjęcia weselnego w "Stodole" w Ołoboku. Czy ktoś był i chciałby podzielić się opinią? Czy było dobre jedzenie, ciepłe, czy było go za mało? Za wszystkie informacje będę wdzięczna.