Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~janek niezalogowany
6 lutego 2015r. o 19:36
Wpis jest wpisem ale prawda jest wtedy jak sam pujde do danej restauracji zamówię jedzenie i wtedy mogę dać opinie a nie obrażam lub obrzucam błotem bo to mój konkurent.Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Malajka niezalogowany
6 lutego 2015r. o 23:58
Jedzenie byle jakie-niesmaczne. trzeba sie najeść w dmu bo porcje mikroskopijne. Obsługa tez fatalna. Wstyd mi było ze zaproszeni goście z opolszczyzny byli tak nieciekawi e przyjęci w moim powiecie. Istna żenada. Oni tu wiecej nie przyjada a opinia tego lokalu poszła w Polske. nie polecam tez Fantazji. jedzonko delikatnie mówiąc paskudne a herbatka taka z z jednej saszetki robią chyba 10 litrów. Nie wiem kto tam gotuje ale jest to osoba niekompetentna na tym stanowisku. Chyba ze ma odgórne polecenia od własciciela firmy.
~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 0:26
To dobrze ze glupio 😮wziasc wtedy zawszw wyglada duzo😁 a moze to taki trik marketingowy

😁
~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 0:34
~weselnik napisał(a): Garden - nie polecam, ze względu na jedzenie. Owszem sala ładna, ogród ładny, sympatyczna obsługa. Jedzie dobre ale tak mało, że każdemu jest głupio coś wsiąść, bo już dla nikogo więcej przy stole nie zostanie.
I jeszcze klima - paranoja;/
. To dobrze ze glupio 😮 wiecej zostanie a moze to traki trik marketingowy 😂😀😁😁
~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 0:57
~me napisał(a): Witam.

Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)

Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.
Hej ja chodze od czasu do czasu na niedzielny obiadek z rodzina do piramidy i super smaczne i xxl porcje polecam obsluga mila ale to ty musisz sam wybrac a w olimpi nie bylemwiec nic nie powiem

Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 11:20
Wydaje mi się,że właściciel każdego lokalu stara się,aby klient był zadowolony.
~aaaa niezalogowany
7 lutego 2015r. o 11:31
polecam zajazd staropolski w kościelniku. Jedzenia super tak jak i obsługa.
116
#moderator nieaktywny
20 lutego 2015r. o 19:56
~ napisał(a): Potrzebuje się dowiedzieć jakie ceny są w Bolesławcu w restauracjach za osobę chodzi o obiad - Chrzciny

Dopisane 20.02.2015r. o godz. 19:56:

~anonim napisał(a): Jestem zainteresowana opinią na temat organizacji przyjęcia weselnego w "Stodole" w Ołoboku. Czy ktoś był i chciałby podzielić się opinią? Czy było dobre jedzenie, ciepłe, czy było go za mało? Za wszystkie informacje będę wdzięczna.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza