~ napisał(a): Ja polecam z czystym sumieniem Garden miałam w 5 msc temu tam wesele i jestem mega zadowolona, dużo jedzenia smaczne, normalnie przepyszne jedzonko, zostało nam tyle jedzenia, ze głową boli. Naprawdę szczerze polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam panią Jole😊
~ napisał(a): W Europie oszukują nie polecam nie ma sensu się pisać do nich będziecie żałować
~ napisał(a):[img=1426080148_xkrnvbt.jpg]~ napisał(a): W Europie oszukują nie polecam nie ma sensu się pisać do nich będziecie żałować
Wesele w Europie miałam. W zeszłym roku. Jedzenie przepyszne. Kelnerki ciągle na sali- dyskretnie. Nic nie zabrakło- jedzenie musiałam rozdawać lub mrozić. Duzo ludzi mi sie wykruszyło z gości i było ok. 40 osób- na dużej sali! Panie tak zorganizowały stoły, że żadnej pustki nie było. Trzeba po prostu sie z nimi dogadywać poważnie. Pytac o wszystko, wszystko dogadać i podpisywac aneksy. Nie będzie niespodzianek. Jesli ktoś pisze że oszukują- to guzik wie.
~Daria napisał(a): Ja polecam Hotel Garden w Bolesławcu, jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie, kierowniczka Pani Jola jest otwarta osobą, z która można wszystko załatwić