Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 10:31
Witam. Ma ktoś może numer na sale w szkole na Jana Pawla i do Kruszyny? Lub orientuje się ktoś jaka jest tam cena wesela z poprawinami? I czy zmieści się tam ok. 110 osob?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Joasia niezalogowany
25 marca 2011r. o 10:42
~Bamperek napisał(a): Boje sie ze Dabrowka bedzie za mala na 140 osob, chcialabym zeby stoly byly ulozone w kolo. Wlascicielka niby mowi ze sie zmieszcza ale zeby nie bylo ze goscie siedza jak sledziki. No i ten bar w Dabrowce przeszkadza mojemu narzeczonemu.

140 osób w Dąbrówce -spokojnie .U nas było 144osoby i było w porządku.
A bar co Ci w nim przeszkadza ,przeciez joko takich obcych klientów przy barze podczas naszego wesela nie zaobserwowaliśmy,a miejsce sympatyczne.
ogólnie było super ,polecam:)
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:50
A na Jana pawła w szkole ile biorą od osoby?
~Anabela niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 9:19
Czy był ktoś na weselu w Restauracji Anabela w Czernej na nowej sali? jak wrażenia?
1906
#MJ nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 11:01
Hej, a jak wychodzą imprezy w Gospodzie w Kruszynie?
3046
#sentinel nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 15:40
MJ, ja byłem na weselu organizowanym w Gospodzie w Kruszynie.
Była fachowa i szybka obsługa, jedzenie bardzo smaczne i w zadowalających ilościach.
Na poprawinach pierwszy raz zobaczyłem "gigantyczne" kotlety schabowe, wielkości połowy dużego talerza :)

GG 2563898
~ niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 17:31
~Anabela napisał(a): Czy był ktoś na weselu w Restauracji Anabela w Czernej na nowej sali? jak wrażenia?

Ja byłem w tamtym roku na weselu w Anabeli i było super. Polecam. Sala ok toalety eleganckie. Wszystko na dobrym poziomie:)Polecam: :)
~Karolina niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 19:08
Jak najbardziej polecam Anabele w 100%.Sala rewelacja obsługa i jedzenie bardzo dobre.Wszystko robi ogromne wrażenie:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza