Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

2924
#Anonim2924 nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 21:27
Dosłownie przed godzina wraz z moim zespołem skończyliśmy grać dwudniowe wesele w Hotelu Garden na sali "kryształowej". Nie wiem jak tam jest cenowo od osoby ale o obsługę mają rewelacyjną ! Wszystko na czas, natychmiast sprzątane stoły, czyściutkie toalety, bardzo mili dla gości, jednym zdaniem PEŁNA PROFESKA ! Nasi "zleceniodawcy" też bardzo ich chwalili. Przy okazji chciałbym podziękować Ani, Dianie i Krystianowi za wspólnie spędzone tam ostatnie dwa dni, mam nadzieję ze jeszcze się spotkamy "w pracy".
Pozdrawiam Wujek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~inka niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 21:36
~Anabela napisał(a): Czy był ktoś na weselu w Restauracji Anabela w Czernej na nowej sali? jak wrażenia?

ja byłam i wrażenia super
-bardzo dobre jedzenie
-piękna sala
-szybko wszystko podane ,kelnerki przesympatyczne
-czyściutko na stołach
-zawsze ktoś obserwował i pilnował czy czegoś goście nie potrzebują
naprawdę wesele obsłużone super ale pewnie ceny też nie niskie :(
~ niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 22:17
mialam okazje byc na weselu w anabeli i bardzo mi sie podobalo.. wystroj, jedzonko, obsluga.. z narzeczonym podpisalismy umowe i na przyszly roczek nasze wesele tez tam bedzie:)
~mania60 niezalogowany
31 sierpnia 2011r. o 21:59
Mam takie pytanka:
1. Czy wie ktoś jak to jest z ceną w Galerii jeśli chodzi o dzieci?
2. Czy mogłabym prosić o jakieś informacje odnośnie Europy od kogoś kto miał tam wesele?!

~mania60 niezalogowany
1 września 2011r. o 11:29
Mam takie pytanka:
1. Czy wie ktoś jak to jest z ceną w Galerii jeśli chodzi o dzieci?
2. Czy mogłabym prosić o jakieś informacje odnośnie Europy od kogoś kto miał tam wesele?!
3686
#Vanesa nieaktywny
1 września 2011r. o 12:06
Zdecydowanie polecam restaurację "Słoneczna" .Miałam tam wesele i znakomicie się udało,bardzo miła obsługa,nie wygórowane ceny,goście byli zachwyceni! po prostu super. :) :) :)
~Magda niezalogowany
20 września 2011r. o 9:10
Dziękujemy szefostwu Piramidy za wspaniałe wesele.

Jesteśmy pod wrażeniem znakomitej i bardzo miłej obsługi kelnerskiej - co dzisiaj jest rzadkością - szczególnie za spełnienie wszystkich naszych zachcianek - dawidzie dziękujemy za łososiowe gwiazdki i ogniowy pokaz.
Kuchnia na szóstkę! Pyszne!
Jest tylko jedno ale.
Za DUŻO jedzenia :)

Do zobaczenia na chrzcinach.
3732
#Dorcia nieaktywny
20 września 2011r. o 10:09
WujekDobrraRada napisał(a): Dosłownie przed godzina wraz z moim zespołem skończyliśmy grać dwudniowe wesele w Hotelu Garden na sali "kryształowej". Nie wiem jak tam jest cenowo od osoby ale o obsługę mają rewelacyjną ! Wszystko na czas, natychmiast sprzątane stoły, czyściutkie toalety, bardzo mili dla gości, jednym zdaniem PEŁNA PROFESKA ! Nasi "zleceniodawcy" też bardzo ich chwalili. Przy okazji chciałbym podziękować Ani, Dianie i Krystianowi za wspólnie spędzone tam ostatnie dwa dni, mam nadzieję ze jeszcze się spotkamy "w pracy".
Pozdrawiam Wujek

Również polecam Garden :) Piękna i estetyczna sala, pyszne jedzenie, świetna obsługa, fajny klimat i dużo miejsca dla zespołu :D Byłam tam w ten w weekend i szczerze polecam :) Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!