Ludziska takie imprezy ja sa na Perle zachodu to nigdzie niema Tanio smaczni jak u mamy i bardzo duzo jedzenia super atmosfera przepiekne widoki i na dodatek bardzo dobry zespól Walcie na Perłe tylko nie zapomijcie zapytac czy termin jest dostepny
super sala na imprezę z menu lub bez w Bolesławcu na
Tysiaclecia 51 przy szkole budowlanej w firmie Smakoszek. Wejdż na stronę www.smakoszek eu po dane do kontaktu. polecam
Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)
Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.
Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)
Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.
Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
Mogę polecić z czystym sumieniem Olimpię.Miałam tam swoje weseli i jestem bardzo zadowolona z bardzo miłej i profesjonalnej obsługi.Jedzenie bardzo dobre.Na temat Piramidy nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy tam nie byłam na weselu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.