Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

4570
#rafix0016 nieaktywny
18 lipca 2012r. o 20:41
Przy rozwodzie w sądzie juz nie bedzie tak miło heheheh.... ;) :D

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tomek niezalogowany
18 lipca 2012r. o 20:42
Ludziska takie imprezy ja sa na Perle zachodu to nigdzie niema Tanio smaczni jak u mamy i bardzo duzo jedzenia super atmosfera przepiekne widoki i na dodatek bardzo dobry zespól Walcie na Perłe tylko nie zapomijcie zapytac czy termin jest dostepny
~polecająca niezalogowany
18 lipca 2012r. o 21:53
super sala na imprezę z menu lub bez w Bolesławcu na
Tysiaclecia 51 przy szkole budowlanej w firmie Smakoszek. Wejdż na stronę www.smakoszek eu po dane do kontaktu. polecam
~polecająca niezalogowany
18 lipca 2012r. o 22:01
sala jest maksymalnie dla 50 osób a poza tym reszta jest OK więc jak więcej gości to trzeba szukać gdzie indziej
~me niezalogowany
19 lipca 2012r. o 18:20
Witam.

Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)

Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.

Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
~me niezalogowany
19 lipca 2012r. o 18:20
Witam.

Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)

Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.

Ponawiam - czy naprawdę nie ma nikogo kto był jako gość lub organizował wesele w jednej z tych dwóch sal??
~ niezalogowany
20 lipca 2012r. o 0:09
Mogę polecić z czystym sumieniem Olimpię.Miałam tam swoje weseli i jestem bardzo zadowolona z bardzo miłej i profesjonalnej obsługi.Jedzenie bardzo dobre.Na temat Piramidy nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy tam nie byłam na weselu.
41
#jegomosc nieaktywny
22 lipca 2012r. o 22:08
Gdyby ktoś chciał zorganizować dobrą imprezę i nie boi się DJ'a to polecam sam siebie (a co, chociaż uczciwie, a nie udając "zadowolonego klienta")

Mam spore doświadczenie, zarówno jeśli chodzi o imprezy dla młodszych jak i dla tych starszych. Więcej informacji na:

http://www.facebook.com/dj.do.wynajecia/info

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=69579&strona=last

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.