Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Iwona niezalogowany
23 lipca 2012r. o 1:11
Witam serdecznie
polecam Pałacyk Alberta mieszczący sie na trasie Chojnów Legnica dojazd 30 minut ale pobyt rewelacja miejsce i otoczka super zawsze rodzinna atmosfera pokoje gościnne na 45 osób Sale pomieszcza 130 osób na luzie ...konkretna organizacja wystrój , menu...warto tel organizatora 699981223[img=1342998698_tc6z3zi.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
6 września 2012r. o 16:41
Jeśli chodzi o salę weselną to 4 miesiące temu miałam wesele w Dąbrówce i odradzam !!! Płaciliśmy 200zł/osoby a jedzenia było mało i nie można było tego udowodnić bo Pani stwierdziła że jest tak jak w umowie np. 80% mielonych a to guzik prawda na bank tyle nie było. Całą kwotę trzeba zapłacić dzień przed weselem więc później nic nie można im zrobić. I przede wszystkim nie dajcie się jej namówić na kwiaciarnie na Asnyka-kwiaty nie świeże mój bukiet już po kościele wyglądał jakby miał kilka dni a kwiaty na sali baaaaaaaardzo skromne-dużo chwastów niewiele kwiatów
~Grazia niezalogowany
6 września 2012r. o 20:10
Sluchajcie byłam na weselu na Perle Zachodu Jestem zachwycona tym miejscem Piekna okolica jedzenie przepyszne i bardzo duzo praktycznie nie do przejedzenia Bufet z herbata i kawa bez ograniczen, piekny wystroj sali i dodatkowo super zespól ktory polecaja a naprawde grali swietnie i swietnie bawili
3046
#sentinel nieaktywny
12 września 2012r. o 21:28
~stefan napisał(a): witam, czy orientuje sie ktos czy w okolicy bolesławca jest sala mogąca pomieścić 250 osób?

GG 2563898
657
#agak nieaktywny
12 września 2012r. o 21:41
~Grazia napisał(a): Sluchajcie byłam na weselu na Perle Zachodu Jestem zachwycona tym miejscem Piekna okolica jedzenie przepyszne i bardzo duzo praktycznie nie do przejedzenia Bufet z herbata i kawa bez ograniczen, piekny wystroj sali i dodatkowo super zespól ktory polecaja a naprawde grali swietnie i swietnie bawili

nie byłam tam na weselu, ale widziałam salę przygotowaną :) wygląda cudnie, okolica też fajna, polecam :)

www.agakryspin.com
41
#jegomosc nieaktywny
12 września 2012r. o 22:30
A gdzie to jest?

www.djdowynajecia.pl
~ewka niezalogowany
12 września 2012r. o 22:32
ja byłam w niedziele w Innej Bajce na Mostowej, jestem zachwycona!!! restauracja cuuuudna!! hotelik to odlot!!! każdy pokój z innej bajki......poprostu rewelacja!
POLECAM!!!
~ niezalogowany
13 września 2012r. o 6:39
jegomosc napisał(a): A gdzie to jest?

PERŁA ZACHODU to obiekt lezacy z boku kolo Siedlecina jakies 38 km od Boleslawca w kierunku na Jelenią Góre
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza