Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Panna Młoda niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 17:01
Polecam Dąbrówkę :)
Sala ładna .duża z klimatyzacją ,jedzonko pycha i sporo to ważne .Obsługa sprawna . Zabrakło prądu w srodku wesela zdrętwieliśmy wszyscy a po kilku minutach włączył się agregat jak się okazało i mimo braku prądu wszystko wrócilo do normy .
Za to dla organizatorów same plusy ,że zabezpieczyli obiekt przed takimi niespodziankami. Polecam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nowy niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 17:09
polecam sala U Huberta w Wilczym Lesie, miła atmosfera, dobre jedzenie, mogę spokojnie polecić
6998
#anulka1073 nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 21:26
~nowy napisał(a): polecam sala U Huberta w Wilczym Lesie, miła atmosfera, dobre jedzenie, mogę spokojnie polecić
POLECAM :) :) :) :) :) !! !! !! !!
9259
#IwonaT nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 21:51
Witam a ktos miał okazje robic Wesele w Europie w Kruszynie w tym roku?
i moze podzielic sie opinia na temat tej sali, obsługi,jedzenia. itp.)
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 22:18
~mężatka napisał(a): Moja opinia jest zupełnie inna, niż ta poprzednia dotycząca hotelu Garden. Wesele miałam w czerwcu i wszystko było suuuuper! Goście i ja z mężem bardzo byliśmy zadowoleni- jedzenia zostało nam strasznie dużo( było naprawdę bardzo smaczne)- rozdawaliśmy jeszcze następnego dnia, organizacja jak najbardziej profesjonalna, niczego nie brakowało. Panie obsługujące wywiązały się rewelacyjnie, cały czas było czyściutko, Panie donosiły jedzenie...Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa. Wcześniej też tuż przed weselem słyszeliśmy jakieś negatywne opinie i zmartwiliśmy się, ale zdecydowanie mogę polecić- swojego wesela lepiej bym nie mogła sobie wyobrazić. Powodzenia i bez zbędnych zmartwień:)
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 23:57
a ja byłam na weselu w lipcu i to było najpiękniejsze wesele jakie widziałam a byłam na wielu

Zmoderowano 16.08.2013 godz.19:24 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~aga niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 0:03
~Panna Młoda napisał(a): Polecam Dąbrówkę :)
Sala ładna .duża z klimatyzacją ,jedzonko pycha i sporo to ważne .Obsługa sprawna . Zabrakło prądu w srodku wesela zdrętwieliśmy wszyscy a po kilku minutach włączył się agregat jak się okazało i mimo braku prądu wszystko wrócilo do normy .
Za to dla organizatorów same plusy ,że zabezpieczyli obiekt przed takimi niespodziankami. Polecam :)

może jedzonka było wystarczająco ale niedobre przynajmniej połowa dań mi nie smakowała ale obsługa naprawde sprawna
~Pawła niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 15:09
Witajcie, czy ktoś miał w tym roku wesele w Romantice w Bielance? Będę wdzięczna za opinie co myślicie o tym miejscu, zwłaszcza o jedzeniu. Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy