~wiara w lepsze jutro napisał(a): Przyjaciel zawsze mówił mi tak:
Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.
Fajnie na tym forum cholera jasna!
Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.
Trzymajcie się ciepło.
Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.
Żegnajcie
kajtek68 napisał(a):
PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.
alter napisał(a):~wiara w lepsze jutro napisał(a): Przyjaciel zawsze mówił mi tak:
Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.
Fajnie na tym forum cholera jasna!
Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.
Trzymajcie się ciepło.
Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.
Żegnajcie
Jeszcze ktoś się żegna z bolec.info? ;)
Napisałeś-aś to co i ja myślę :)Dopisane 29.10.2015r. o godz. 12:31:kajtek68 napisał(a):
PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.
A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. :D A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.
No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę. :D
Powodzenia :)
~masi napisał(a): Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)
alter napisał(a):
Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)
ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)