Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Poezja. Wiersze ulubione.

10114
#alter nieaktywny
29 października 2015r. o 12:31
~wiara w lepsze jutro napisał(a): Przyjaciel zawsze mówił mi tak:

Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.

Fajnie na tym forum cholera jasna!

Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.

Trzymajcie się ciepło.

Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.

Żegnajcie

Jeszcze ktoś się żegna z bolec.info? ;)

Napisałeś-aś to co i ja myślę :)

Dopisane 29.10.2015r. o godz. 12:31:

kajtek68 napisał(a):
PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.

A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. :D A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.

No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę. :D

Powodzenia :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2015r. o 12:51
alter napisał(a):
~wiara w lepsze jutro napisał(a): Przyjaciel zawsze mówił mi tak:

Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.

Fajnie na tym forum cholera jasna!

Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.

Trzymajcie się ciepło.

Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.

Żegnajcie

Jeszcze ktoś się żegna z bolec.info? ;)

Napisałeś-aś to co i ja myślę :)Dopisane 29.10.2015r. o godz. 12:31:
kajtek68 napisał(a):
PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.

A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. :D A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.

No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę. :D

Powodzenia :)

twoją osobę ? sam to zrobisz wypowiadając się spod tyldy ! :D
~masi niezalogowany
29 października 2015r. o 13:22
Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)
10114
#alter nieaktywny
29 października 2015r. o 19:52
~masi napisał(a): Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)

Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)

ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
3004
#masi nieaktywny
29 października 2015r. o 20:06
alter napisał(a):

Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)

ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)

Daj spokój, każdy z nas na szczęście jest "indywidualistą" ze zróżnicowanym charakterem, cechami i podejściem do różnych tematów. Pomyśl jakie życie byłoby nudne jakby każdy był "wygłaskany", monotonia zabiłaby w nas pewnie wszystko ;)
Nikt nie jest doskonały i doskonały nie będzie.
Ok, to są twoje decyzje, wyzwania, patrz tylko na większość spraw z przymrużeniem oka, które tak naprawdę w życiu nie są Ci w ogóle potrzebne i obracaj je po prostu najlepiej w żart ;)
Rób co uważasz za słuszne, dorosły jesteś :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
29 października 2015r. o 20:31
''są prości''?...być może
ale na pewno nie prostacy

''z baranami jak falco'' :D

to prawdziwa twoja ''poezja'' której pokaz własnie dałeś
czy zaczepiam cię?...nie
czy latam za tobą po tematach?...nie
ale w swojej nienawiści nawet tutaj nie potrafisz się oprzeć czemuś co rządzi tobą

żal mi ciebie...mimo wszystko

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
29 października 2015r. o 20:40
"Zegarmistrz światła" wszystkich nas pogodzi -> bez wyjątków ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
29 października 2015r. o 20:44
kogo dzisiaj ''pożegnaliśmy''?
PANDĘ?
CASABLANKĘ?
ALTERA EGO?
ALTERA?

nieważne ...pozostaje pytanie kogo ''powitamy'' niebawem :D
po ''poezji słownej '' go poznamy :D
może to będzie ''alter super ego''tym razem albo ''Piotruś Pan'' chociaz szybciej Pinokio ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza