cemoi07 napisał(a): Jakoś tak się składa, że Pan i drugi jeszcze Pan zamieścili zdjęcia których właścicielem i posiadaczem praw autorskich jestem ja. Udostępniłem je, przy zastrzeżeniu jednorazowej publikacji wyłącznie na bunzlau. pl
zalew napisał(a): Ktoś kiedyś podał link do sporego zbioru starych zdjęć i widokówek - można by w tym miejscu przypomnieć.
cemoi07 napisał(a): A Panowie spróbujcie skopiować film czy płytę CD z muzyką i zamieścić w sieci albo odtwarzać publicznie, albo korzystać z pirackiego programu. Wszystko to jest nielegalne i bandycką kradzieżą dorobku intelektualnego, zamachem na prawa własności.
Rozumiem, że wykształcenia może nie starczać, ale kultura i intuicja bywa niezawodna.
~ napisał(a): Jakbyś nie wiedział to Ci przypominam, że prawo AUTORSKIE do tego zdjęcia ma AUTOR tego zdjęcia, który jakbyś nie wiedział już dawno nie żyje. O wykształceniu i kuturze nie mów chłopie, bo jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę. Nie uzurpuj sobie prawa do czegoś co nie jest Twoje.
~Miłośnik Bolesławca napisał(a): A kto zgadnie gdzie to jest ?
[img=1309817299_6cf0kji.jpg]