Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer dla psa w Bolesławcu.

~Lila niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 15:08
Bardzo proszę o poradę, który psi fryzjer w bolesławcu jest godny polecenia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1944
#patito nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 20:51
Polecam panią, która ścina na Staszica, tam gdzie swój gabinet weterynaryjny mają państwo Surdykowie. To młoda kobieta, która ma wspaniałe podejście do zwierząt - wszystkie jej słuchają bez żadnych środków odurzających. Poza tym ładnie ścina i niewiele bierze. Ja płaciłam 40 zł za pieska, a u fryzjerki na osiedlu Piastów za takie samo ścięcie płaciłam 100 zł, więc chyba się opłaca. W razie czego mogę podać numer.
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 20:55
W B-cu nie masz za dużego wyboru. A pani ze Staszica tak kiedyś zapodała środek uspokajający suce znajomych, że ledwo ją potem dobudzili. Kilku moich znajomych powiedziało, że więcej tam nie pójdzie.
Na Tysiąclecia masz salon Łapa, ale prowadzi go pani po kursie groomerskim, która wcześniej z psami nic wspólnego chyba nie miała.
Jest też babka z Jeleniej, która według opinii moje koleżanki świetnie strzyże i nie używa uspokajaczy. To pani Zofia, mam nawet gdzieś na nią namiar, kiedyś strzygła w lecznicy u Rosłońskich. I we Lwówku na Partyzantów, tuż koło straży pożarnej masz gabinet weterynaryjny pani Agaty Kurkowiak-lekarza wet., która również strzyże psy. Moja kumpela była zachwycona jak jej ostrzygła psa. I chyba właśnie to do niej bym poszła z psem.
569
#Demonides nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 22:38
Mój pies po jednej wizycie na Staszica wpadł w taką traumę, że na widok nożyczek to dostawał drgawek i panicznie uciekał, co wcześniej nigdy nie miało miejsca.
Wcześniej jeździłem z psem do Pani Zofi z Jeleniej Góry (Zakład weterynaryjny na ul. Piastów), która miała naprawdę dobre podejście do psów i rękę do strzyżenia.
Niestety jakiś życzliwy i zawistny p o d p i e r d a l a c z zgłosił do Sanepidu, że Pani Zofia strzyże w pomieszczeniu przeznaczonym do robienia zdjęć RTG i skończyło się strzyżenie.
Tak więc po wizycie na Staszica psa strzygę w Polkowicach (gdy okazjonalnie tam jestem).

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
5995
#andkas72 nieaktywny
2 sierpnia 2011r. o 16:31
pieska od małego przyzwyczaja sie do grzebienia,nożyczek itd.zwłaszcza te które wiadomo ze bedą obcinane !!nic dziwnego ze piesek sie wystraszył jak pierwszy raz zobaczył to na oczy i jeszcze do tego wark maszynki ;) głowa mała!!!
5134
#TOjsienka nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 9:02
Dzięki za info ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 9:46
u godka
~:) niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 9:47
polecam karola K z tesco hahahah
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.