W Bolesławcu była fajna pani Renata Basalyga na Piastow szkoda ze wyjechala ja zawsze do niej jeździłam
Teraz juz niestety nie mam psa wiec nie orientuje się
:) ja strzygne moją sunie shih tzu na stasica gdzie jest weterynarz lub na górników jest również salon dla piesków to chyba córka tej pani ze stasica:) bardzo ładnie strzygną pieski:)
Przecież ta dziewczyna na Górników czy Staszica( bo to ta sama firma) też jest tylko po kursie groomera,
Każdy woli swojego fryzjera dla psów,ja polubiłam i mam zaufanie do salonu na Tysiąclecia, moja suczka zawsze jest wesoła gdy wychodzimy z salonu a fryzura mi się podoba :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.