Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer dla psa w Bolesławcu.

~ niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 20:21
W Bolesławcu była fajna pani Renata Basalyga na Piastow szkoda ze wyjechala ja zawsze do niej jeździłam
Teraz juz niestety nie mam psa wiec nie orientuje się
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4061
#llezka nieaktywny
23 grudnia 2011r. o 22:56
:) ja strzygne moją sunie shih tzu na stasica gdzie jest weterynarz lub na górników jest również salon dla piesków to chyba córka tej pani ze stasica:) bardzo ładnie strzygną pieski:)

llezka
~Romi niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 13:21
Polecam salon ŁAPA na Tysiąclecia, chodzę tam regularnie i jestem zadowolony z usługi, widać że mają podejście do psiaków :) :)
~Romi niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 13:37
Przecież ta dziewczyna na Górników czy Staszica( bo to ta sama firma) też jest tylko po kursie groomera,
Każdy woli swojego fryzjera dla psów,ja polubiłam i mam zaufanie do salonu na Tysiąclecia, moja suczka zawsze jest wesoła gdy wychodzimy z salonu a fryzura mi się podoba :)
~ niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 13:58
Dobry fryzjer - tylko w Paryzu.
~mod niezalogowany
6 września 2012r. o 12:27
poldek napisał(a): Witam może ktoś podpowie gdzie ostrzyc psa w miarę niedrogo i dobrze ?? ;)
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 13:37
Mój psiunia też chodzi ,,z radością " do salonu "Łapa"
na 1000-lecia.
należy się umowić na wizytę
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 14:17
~ napisał(a): Mój psiunia też chodzi ,,z radością " do salonu "Łapa"
na 1000-lecia.
należy się umowić na wizytę

Ja tez tam chodze. Najlepszy salon w Bolesławcu. Mila i fachowa obsluga a i piesek "obciety" lepiej niz u innych. Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy