po przeczytaniu dzisiaj tego tematu poszedłem zobaczyć co tam mają, powiem że ceny zadowalające są, ale ja zjadłem sobie knysze chłopską w sumie się najadłem tylko trochę się rozwala i nie potrzebnie kechup na samym spodzie ale tak to jedzonko pyszne. :)
~mania thc niezalogowany 26 sierpnia 2011r. o 0:09
Jedzonko ok. ale troszke nie dopieczone placuchy i schaboszczak ale "młody" daje rade widać, że dopiero zaczyna przygode z gastronomiom i takie rady jak masz to podaj przyprawy pieprz, sól oraz przede wszystkim jak się wszyscy upominają serwetki !
Poza tym nie oszczędzaj, aż tak bardzo na prądzie i mniej właczone najważniejsze urządzenia na przynajmniej min. Bo minusem jet też długi czas oczekiwania a potrawy i tak w moim przypadku nie dopieczone. A jak bedziesz miał zawsze ciepły olej itp. to moment bedziesz miał dania zrobione i przede wszystkim beda bardziej dopieczone.
Ale polecam tą knajpkę i licze na to, że sie super rozwinie i oby ceny były równie dobre jak teraz
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.