~zraniona niezalogowany 14 września 2011r. o 11:13
k1p ale dla mnie obojetnie jest gdzie,aby tylko razem ;) ja szczegolnych wymagan nie mam,jakby cos wymyslil to napewno nie odmowilabym i bym sie tez cieszyla,ale jakby bylo inaczej to tez bym sie nie obrazila :) gorzej by bylo jakby zapomnial o takim dniu,to juz co innego... :|
Jak już zdecydujesz się na Karpacz (a jest to miejscowość godna polecenia) i w preferencjach będziesz miał SPA to moim zdaniem warto uderzyć do Hotelu Sandra. W ostatnim czasie spędzałem dwa weekendy w Karpaczu z rodzinką. W sierpniu w Sandrze, a teraz w weekend w Gołębiewskim. Moje zdanie: Sandra jest o wiele bardzie atrakcyjniejszym hotelem ze SPA. Bardziej kameralnie, lepsza organizacja... Gorąco polecam na wyjazd we dwoje :>
<b>Nie znasz mnie, ale nie martw się... wszystkiego dowiesz się od ludzi, którzy nawet ze mną nie rozmawiali...</b>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.