~kolo napisał(a): Szukam jakiegoś fajnego, romantycznego miejsca do którego można, niedrogo wyskoczyć z żonką na weekend - tak na rocznicę ślubu.
Niekoniecznie daleko.
Co polecacie ?
osobom ,które rozpędziły się ze spa i innymi rezydencjami (aczkolwiek ,ja tez podpowiedziałem nietani Kliczków) przypominam hasło NIEDROGO,aczkolwiek dla jednego 40 zł doba/os będzie drogo,a dla innych 100zł/od bedzie we miare przyzwoicie...
Dopisane 14.09.2011r. o godz. 23:24:
~ napisał(a): Nawiazujac do tematu; czlowieku, spytaj sie jeszcze na tym forum co masz robic z ta swoja zona, z pierwszej lapanki jestes czy co? Ja pi....ole, zlap sie za jaja czlowieku.
a może nie każdy wie co ciekawego mozna zwidzić w okolicy,co?? nie każdy zna województwo co do milimetra kwadratowego??
Lubimy ze znajomym robic sesje w plenerze naszych aut 4x4 i ostatnio kolega zabrał mnie w pewne miejsce 10km od Bolesławca o którym nie miałem zielonego pojęcia,a miejsce rzuciło mnie na kolana!!Mosty,tory,przepaście po 20-30 metrów...
Nie każdy musi wszystko wiedzieć o swej okolicy ,czy atrakcjach...ale widać ,jestes tym który wszystko i o wszystkim wie,współczuje żonie(??) człowieka co pozjadał wszelkie rozumy i nikogo nie musi sie o nic pytac bo sam wie wzystko i o wszystkim ,a wiedza innych jest banałem!!!!