Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~Przemysław Moszczyński niezalogowany
29 października 2011r. o 18:18
Nazwa ulegnie zmianie najprawdopodobniej na kongresie w styczniu .
Najbardziej bliska jest nazwa " Nowoczesna Polska "
Nie zapadły jeszcze decyzje w tej sprawie w zarządzie głównym .
Pozdrawiam Państwa i zapraszam do współpracy w Bolesławcu .Wszyscy mają możliwość się wypowiedzieć
Każdy będzie wysłuchany .
W myśl zasady że dobre pomysły powstają w głowach ludzi - nie ma reguły gdzie i w czyich .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6405
#bukmachereczka nieaktywny
30 października 2011r. o 9:13
Chcę się zapisać, ale nie wiem ..... gdzie się mam udać. Pozdrawiam:)
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 9:47
PIWNICA PARYSKA PIĄTEK godz 18.00 Pozdrawiam
~ niezalogowany
30 października 2011r. o 11:10
Trzeba szybko opodatkować przychody kościoła,
oraz nieruchomości kościelne w wysokości takiej jak firm prowadzących działalność gospodarczą. skonczyc z religia w szkolach za pieniadze z budżetu.
~już znudzony niezalogowany
30 października 2011r. o 19:47
Ty zapewne zawsze byłeś i jesteś uczciwy w każdym calu :> Nigdy nie kupiłeś nic na "lewo", zgodnie z literą prawa płaciłeś fiskusowi to co trzeba :D Ludzie nie rozśmieszajcie mnie, zacznijcie te przemiany od siebie, nie od innych !!
3004
#masi nieaktywny
30 października 2011r. o 20:25
~Przemysław Moszczyński napisał(a): Nazwa ulegnie zmianie najprawdopodobniej na kongresie w styczniu .
Najbardziej bliska jest nazwa " Nowoczesna Polska "

Uważam, że stosowna nazwa nosiłaby nazwę : "Tysiąc twarzy Przemysława Moszczyńskiego..." ;-)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~Norbi fujara niezalogowany
31 października 2011r. o 13:58
(...)

Zmoderowano 31.10.2011 godz.16:12 - powód: nazwisko i złośliwości (sentinel)
~zacofany moher niezalogowany
31 października 2011r. o 21:18
~ napisał(a): skonczyc z religia w szkolach za pieniadze z budżetu.

Ale pieniądze "z budżetu" pochodzą także ode mnie, to może mnie byłby Szanowny Pan uprzejmy także zapytać?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza