Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
211
skorn
24 lutego 2013r. o 23:16
falco napisał(a): to tak jak ja :D
a co? ...myślisz że mamy jakikolwiek wpływ na to jaka ,,świnia,, będzie przy korycie?
popatrz na nasze ,,podwórko,,
te same ryje od lat...
ci sami kolesie, kolesiów...
i co?...i gów...coraz większe ...

myśląc że mamy wpływ na coś, to naiwność czy już głupota? :D

Mamy. Przykład tego, co stało sie w Bułgarii, dobrze to pokazuje. Przed upadkiem komunizmu pewnie nie brakowało takich jak ty, którzy wtedy też tak marudzili, że nic nie da sie zmienić.

"a po co to", "nie da się" idź pan sie połóż do trumny w takim razie i umrzyj, zamiast siaĆ defetyzm.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 lutego 2013r. o 1:00
:D
ja sieję defetyzm?
kilkadziesiąt lat wstecz ludzie w Twoim wieku wyszli na ulicę...
jesteś w stanie to powtórzyć?
pójdziesz za Ruchem jak zechce ludzi wyprowadzić do masowego protestu?
jeśli to zrobią, to ja pójdę...
ale wierz mi-nigdy tego nie zrobią...
:D
poczytaj nie tylko ,,bolec,, ale i inne fora
zobaczysz że to co ja piszę to w porównaniu do innych tekstów to ,,śpiew słowika,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 6:16
w bułgarii maja południową krew.zresztą i tak się długo zbierali by wyleżć na ulice.u nas w końcu też tak się stanie,tylko że w imieniu zwykłych ludzi a nie w imieniu jakiejkolwiek partii.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
8 marca 2013r. o 6:43
Słupki rosną ku niezadowoleniu administracji.No cóż zbliża się normalność.
[img=1362721227_tl92pd6.gif]

Dopisane 08.03.2013r. o godz. 06:43:

EUROPA + górą[img=1362721384_c0ixav1.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
7029
#casablanca nieaktywny
8 marca 2013r. o 9:50
Przemyslaw napisał(a): Słupki rosną ku niezadowoleniu administracji.No cóż zbliża się normalność.

Ktoś aspirujący do roli polityka powinien dobrze wiedzieć, że jeżeli podaje wyniki sondażowe, bezwzględnie powinien podać również żródło sondażu! I przedstawiający się jako Pan M, takich prostych rzeczy nie wie?

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~ niezalogowany
8 marca 2013r. o 10:05
Żałosne te słupki i tyle - prowadzi najnędzniejszy rząd od 89 roku który rozłożył gospodarkę, ceny a finanse do skrajnego zadłużenia i bankructwa. Na trzecim miejscu niewiele różniący się od prowadzącego...
To się nazywa normalność?
Nędza i dziadostwo?
~xxx niezalogowany
8 marca 2013r. o 10:07
Palikot w Sejmie:tak mi dopomoz Bog.Mowil prawde czy klamal?
~skorn niezalogowany
8 marca 2013r. o 15:45
Dlaczego Ruch Palikota nie zagłosował za wotum nieufności dla niszczącego Polskę rządu?

Panie Przemysławie, szczerze panu powiem, że więcej pan zyska poparcia wśród Bolesławian, gdy będzie bezpartyjny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.