~:) napisał(a): Przestańcie już w końcu z tą fikcją! Nie ma czegoś takiego jak "Ruch Palikota" w Bolesławcu...jest natomiast P. M. ,który wmawia Wam ,że jest przewodniczącym... Zeby być przewodniczącym czegoś to najpierw powinno mieć się "w realu" jakiś członków, jakąś siedzibę bo o poglądach to nawet nie wspomnę ...A tu tylko jakieś jałowe dyskusje internetowe...i udawanie ,że jest się kimś ...
Ciekawe co na temat działalności tego niby koła myśli przewodniczący okręgu P. Kunecki. Powinien jako bezpośredni przełożony wkroczyć i "zrobić" porządek.
~Czepliwy - złośliwy napisał(a): Napisałem : "Ale który,bo obaj trzymają kubki" .Zmoderowano 09.03.2013 godz.14:06 - powód: korekta cytowania.
zapomniałeś, że był tam jeszcze jeden złośliwy wpis, do którego się odniosłeś i dlatego zostało to zmoderowane :> (sentinel)
~:) napisał(a): Przestańcie już w końcu z tą fikcją! Nie ma czegoś takiego jak "Ruch Palikota" w Bolesławcu...jest natomiast P. M. ,który wmawia Wam ,że jest przewodniczącym... Zeby być przewodniczącym czegoś to najpierw powinno mieć się "w realu" jakiś członków, jakąś siedzibę bo o poglądach to nawet nie wspomnę ...A tu tylko jakieś jałowe dyskusje internetowe...i udawanie ,że jest się kimś ...>
Ciekawe co na temat działalności tego niby koła myśli przewodniczący okręgu P. Kunecki. Powinien jako bezpośredni przełożony wkroczyć i "zrobić" porządek.
~Czepliwy - złośliwy napisał(a): Ależ sentinel ja wcale nie zwracałem się do Ciebie o wyjaśnienie Twojej ingerencji w mój wczorajszy wpis,który powyżej jeszcze raz zacytowałem.Twój portal, Twoje wilcze prawo moderować wszystko co Ci się nie podoba.
~jolka napisał(a): Jaki Ruch Palikota? To raczej Bezruch.>