Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~Ojciec Smardz niezalogowany
9 marca 2013r. o 13:59
~:) napisał(a): Przestańcie już w końcu z tą fikcją! Nie ma czegoś takiego jak "Ruch Palikota" w Bolesławcu...jest natomiast P. M. ,który wmawia Wam ,że jest przewodniczącym... Zeby być przewodniczącym czegoś to najpierw powinno mieć się "w realu" jakiś członków, jakąś siedzibę bo o poglądach to nawet nie wspomnę ...A tu tylko jakieś jałowe dyskusje internetowe...i udawanie ,że jest się kimś ...
Ciekawe co na temat działalności tego niby koła myśli przewodniczący okręgu P. Kunecki. Powinien jako bezpośredni przełożony wkroczyć i "zrobić" porządek.

Jaki ruch, taki i przewodniczący - może i odwrotnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
9 marca 2013r. o 15:40
tak!!!tak!!!!tak!!!!
chcę się zapisać!!!!!
tylko potrzebne są mi namiary na ,,centrum dowodzenia,,
na samą myśl o linku-odnośniku już się cieszę...
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Czepliwy - złośliwy niezalogowany
9 marca 2013r. o 16:06
~Czepliwy - złośliwy napisał(a): Napisałem : "Ale który,bo obaj trzymają kubki" .Zmoderowano 09.03.2013 godz.14:06 - powód: korekta cytowania.
zapomniałeś, że był tam jeszcze jeden złośliwy wpis, do którego się odniosłeś i dlatego zostało to zmoderowane :> (sentinel)

Ależ sentinel ja wcale nie zwracałem się do Ciebie o wyjaśnienie Twojej ingerencji w mój wczorajszy wpis,który powyżej jeszcze raz zacytowałem.Twój portal, Twoje wilcze prawo moderować wszystko co Ci się nie podoba.Nie mam o to pretensji. Przy okazji uprzejmie wyjaśniam ,że niczego nie zapomniałem chociaż bardzo się o to starałeś kasując bez sladu ten jak to nazwałeś "...jeszcze jeden złośliwy wpis" ale powtarzam masz takie prawo.Nie gniewam się. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
9 marca 2013r. o 16:12
~:) napisał(a): Przestańcie już w końcu z tą fikcją! Nie ma czegoś takiego jak "Ruch Palikota" w Bolesławcu...jest natomiast P. M. ,który wmawia Wam ,że jest przewodniczącym... Zeby być przewodniczącym czegoś to najpierw powinno mieć się "w realu" jakiś członków, jakąś siedzibę bo o poglądach to nawet nie wspomnę ...A tu tylko jakieś jałowe dyskusje internetowe...i udawanie ,że jest się kimś ...
Ciekawe co na temat działalności tego niby koła myśli przewodniczący okręgu P. Kunecki. Powinien jako bezpośredni przełożony wkroczyć i "zrobić" porządek.
>

Może jeszcze masz jakieś pikantne wieści ? Dawaj śmiało.
2900
#falco nieaktywny
9 marca 2013r. o 17:44
a cóż to za złośliwa ,,tylda,, tak śmiało się tu wypowiada nie prosząc o ,,akceptację,,? :D
jakieś znajome to IP...123 ;)

Dopisane 09.03.2013r. o godz. 17:33:

bez urazy ale...wejdźcie do szaletu miejskiego...
nawet tam!!!!

czy to też wpisane jest w ,,polską wielowiekową tradycję,,?
powodzenia w dalszym wieszaniu krzyży tu i tam...
ile jeszcze ich musicie postawić, powiesić by ,,sięgnąć niebios? ;)
Ruch?...on ma to daleko i głęboko co będzie z tym krzyżem ...dzięki niemu jeszcze istnieje :D

Dopisane 09.03.2013r. o godz. 17:44:

sorry ale nie tu wpisałem gdzie powinienem ...
Przemo mnie znajdzie... ;)
bo on mnie lubi... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~jolka niezalogowany
9 marca 2013r. o 18:06
Jaki Ruch Palikota? To raczej Bezruch.
3046
#sentinel nieaktywny
9 marca 2013r. o 20:41
~Czepliwy - złośliwy napisał(a): Ależ sentinel ja wcale nie zwracałem się do Ciebie o wyjaśnienie Twojej ingerencji w mój wczorajszy wpis,który powyżej jeszcze raz zacytowałem.Twój portal, Twoje wilcze prawo moderować wszystko co Ci się nie podoba.

Napisałem to celowo, żeby ktoś zaraz nie zarzucił, że usuwam wpisy, w których nikt nikogo nie obraża. To nie mój portal, jak tu tylko moderuję :)
A co najważniejsze, moderuję wpisy naruszające regulamin forum, a nie to, co mi się podoba.
Pozdrawiam :)

GG 2563898
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 marca 2013r. o 14:45
~jolka napisał(a): Jaki Ruch Palikota? To raczej Bezruch.
>

Niebawem się okaże .......

Zmoderowano 10.03.2013 godz.15:03 – powód : zbędna grafika (moderator - admin techniczny)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.