Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
11 marca 2013r. o 15:25
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 15:36
Przemyslaw napisał(a): W Powiecie Bolesławieckim Ruchem Palikota zarządza Zarząd Powiatowy .Każde nowe koło będzie mu podległe .Więc ta rada jest do bani.
Kluby w Głogowie i Jeleniej są , i co ? Wszystkie decyzje muszą uzgadniać z terytorialnym zarządem Powiatu.
Widzę że ktoś lokalnie bawi się w kreta --- szkoda wysiłku .W partii tak jak w każdej porządnej organizacji obowiązuje statut.

No to proszę podać zarząd i na mocy jakiej uchwały został powołany? Dotychczas w necie znalazłem jedynie powiadomienie ,że powołano "koło" zresztą podany tam jest jako sekretarz P. Nowak,który kategorycznie zaprzeczył (na tym portalu) ,że ma cokolwiek z Wami wspólnego... Proszę podać kiedy mieliście osta
tnie zebranie... ilu członków ma to Wasze koło , gdzie znajduje się siedziba? Jaka jest Wasza zależność od szefa regionu jeleniogórsko-legnickiego p. Kuneckiego? Pisze Pan o poważnej organizacji a nie zna Pan swojego miejsca...w strukturach partii?
Zresztą i tak Pan nie odpowie ..bo nie ma już RP w Bolesławcu a został samotny ,bezsilny p.M. Szkoda mi Pana.

Zmoderowano 11.03.2013 godz.19:17 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~:) niezalogowany
11 marca 2013r. o 16:33
No ...! Panie Przemku ,niech Pan już otrze łzy... I do roboty!!! tzn. do...klawiatury :D
~:) niezalogowany
11 marca 2013r. o 17:04
:D
5413
#Przemyslaw nieaktywny
11 marca 2013r. o 18:49
W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.
Jak ktoś ma ochotę popracować a nie tylko mówić zapraszamy.
Idea polega na tym aby każdy sam z siebie wykazywał inicjatywę i kreatywność a nie oczekiwał na innych.
Ja osobiście jedynie reprezentuje nasz klub .Za wszystkim co robimy kryje się praca moich koleżanek i kolegów.
Do uczestniczenia w pracach portalu zostałem zaproszony jako osoba fizyczna i jako osoba fizyczna podpisuję swoje wpisy.Zachowując przy tym swoje poglądy.
Pozdrawiam wszystkich Państwa i dziękuję za aktywne uczestnictwo w dyskusjach nad podnoszoną tu problematyką .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 marca 2013r. o 18:55
Przemyslaw napisał(a): ... Pozdrawiam wszystkich Państwa i dziękuję za aktywne uczestnictwo w dyskusjach nad podnoszoną tu problematyką .

Dziękuję za pozdrowienia Przemysławie i odwzajemniam , ale jaką problematykę masz na myśli ? Jakoś tak cholera nie łapię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ciekawski niezalogowany
11 marca 2013r. o 19:05
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.

Mam ochotę na Was. Gdzie mogę Was znaleźć? Podajcie adres siedziby w Bolesławcu.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 marca 2013r. o 19:18
~ciekawski napisał(a):
Mam ochotę na Was. Gdzie mogę Was znaleźć? Podajcie adres siedziby w Bolesławcu.

A co ? BOMBE chcesz podłożyć ? :D ... kto wie z resztą , czy nie byłoby to najlepsze rozwiązanie ?

Trzymaj się Bruno , idziemy na piwo , na pewno brakuje tam nas .
Od stania w miejscu , nie jeden już zginął ... nie jeden kwiat :)

Zajodłowałem sobie troszeczkę Poeto , mam nadzieję , że wybaczysz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza