Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~Palikociarnia niezalogowany
11 marca 2013r. o 23:07
~ napisał(a):
~Palikociarnia napisał(a): Więc co Pan takiego zrobił dla Bolesławian czy w partii oprócz pisania bzdur na forum

A Ty co zrobiłeś oprócz napisania tego bezsensownego, pełnego bredni posta?? :)

Uważasz za brednie pytając co zrobił dla Partii czy mieszkańców ?
Widać, że w rozum za dużo Ci nie poszło :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~malina niezalogowany
11 marca 2013r. o 23:19
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze. ...

Wszyscy dwaj? :D
~:) niezalogowany
12 marca 2013r. o 8:45
Też jestem zaskoczony,że paru członków jednego "koła" wybrało spośród siebie "zarząd powiatowy"...Zawsze mnie uczono ,że powiat jest reprezentantem przynajmniej kilku jednostek(gmin)... :|
No ale znając RP tam wszystko jest możliwe...:)A pisał Pan ,że powiaty są zbędne...:)
P.M zaprasza do brania "czynnego" udziału ...no dobre ,dobre...
Tylko co mam ze sobą wziąć ...tzn . siedzibę będziemy budować?,struktury po gminach zakładać ? czy strony internetowe... :P :]
12 marca 2013r. o 11:12
Znalazłem chyba wytłumaczenie...P.M myli pojęcie Zarządu powiatowego z pojęciem klubu znajdującym się w danym powiecie...
Zresztą sam pisze ,że to klub... więc może być zarząd klubu a nie zarząd powiatu...(zresztą to też bym negował bo co to były za wybory ...8 osób ..w tym niby wybrany sekretarz Nowak,który nie chce nim być , Wiśniewski,który ma ...inne plany, ...nie wspomnę o braku kworum bo klub podobno liczył 21 członków) A komu podlega taki klub... a no Kuneckiemu...(temu co to poseł Kmiecik zabrał "asystowanie społeczne" w styczniu i przekazał p. M.....
A tak to wygląda w innych klubach...
http://www.ruchpalikota.org.pl/aktualnosci/ruch-palikota-w-bogatyni-powalczy-w-wyborach-samorzadowych
~Zbigniew niezalogowany
12 marca 2013r. o 14:35
Jak zwykle w temacie wypowiadają się najlepiej "poinformowani"-
gratuluję wiedzy.
12 marca 2013r. o 14:58
Dziękuję ...ale oprócz pewnego zainteresowania tematem nie mam nic wspólnego z RP w Bolesławcu...Po prostu zaintrygowało mnie jak przez tak długi czas mogło istnieć w świadomości ludzi coś czego faktycznie nie ma...
~Pewnik niezalogowany
12 marca 2013r. o 15:08
Im bardziej jest atakowany RP przez SLD-owców i inne hieny, tym lepiej dla Ruchu. Ci, którzy tak krytykują na Palikota głosują! Brawo !!
2900
#falco nieaktywny
12 marca 2013r. o 15:36
jesteś pewien? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza