Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
11 marca 2013r. o 19:33
~ciekawski napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.

Mam ochotę na Was. Gdzie mogę Was znaleźć? Podajcie adres siedziby w Bolesławcu.

aż się zdziwisz...hehehe

Dopisane 11.03.2013r. o godz. 19:33:

zapomniałem dodać że jako na kilka dni wpadłem do tego grajdoła jakim jest to miasteczko,chętnie bym poznał adres tego ,,koła,, a co za tym idzie może i samego Przemysława -Samozwańca...hehehe :D
ale cóż ...jak mniemam braknie mu odwagi na podanie adresu...
woli tu się ,,wypacać,,... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 marca 2013r. o 19:41
falco napisał(a): ... tego grajdoła jakim jest to miasteczko,chętnie bym poznał adres tego ,,koła,, a co za tym idzie może i samego Przemysława -Samozwańca...hehehe :D

Nie do końca jesteś sprawiedliwy Papugo . Kilka dni temu proponowałem spotkanie rówież i Tobie . Zabrakło Ci odwagi , czy czasu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
11 marca 2013r. o 19:43
Przemyslaw napisał(a): 509 437 503

tak jak pisałem wcześniej mój ,,priv,, jest tylko dla znajomych i przyjaciół...
a pan nie jest ani jednym ani drugim więc tak jak uprzedzałem ,wszelkie wiadomości od pana będę wklejał na ogólnym forum...
a temat jest odpowiedni ...

Dopisane 11.03.2013r. o godz. 19:43:

Pannazdzieckiem napisał(a):
falco napisał(a): ... tego grajdoła jakim jest to miasteczko,chętnie bym poznał adres tego ,,koła,, a co za tym idzie może i samego Przemysława -Samozwańca...hehehe :D

Nie do końca jesteś sprawiedliwy Papugo . Kilka dni temu proponowałem spotkanie rówież i Tobie . Zabrakło Ci odwagi , czy czasu ?

kilka dni temu nie było mnie w Bolcu...
jestem od wczorajszego wieczoru :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 marca 2013r. o 20:31
falco napisał(a): ... kilka dni temu nie było mnie w Bolcu...
jestem od wczorajszego wieczoru :)

To zmienia postać rzeczy :) To jak , piwko ? :) Przyłączy się Pan , Panie Przemku ? Może jutro na spotkaniu Pisowców ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
11 marca 2013r. o 21:06
hehehe...może się przydać na przyszłość... ;)

~Palikociarnia niezalogowany
11 marca 2013r. o 21:11
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .

Pewnie jest kwadrat.

Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.
Jak ktoś ma ochotę popracować a nie tylko mówić zapraszamy.

Więc co Pan takiego zrobił dla Bolesławian czy w partii oprócz pisania bzdur na forum ?

Przemyslaw napisał(a): Idea polega na tym aby każdy sam z siebie wykazywał inicjatywę i kreatywność a nie oczekiwał na innych.
Ja osobiście jedynie reprezentuje nasz klub .

Jedynie na forach co niestety widać. Żal.

Przemyslaw napisał(a): Za wszystkim co robimy kryje się praca moich koleżanek i kolegów.

Rozumiem, że piszą Panu posty bez byków :)

Przemyslaw napisał(a): Do uczestniczenia w pracach portalu zostałem zaproszony jako osoba fizyczna i jako osoba fizyczna podpisuję swoje wpisy.Zachowując przy tym swoje poglądy.

Nie swoje a Palikota, raz być wierzącym a raz nie... hm...

Przemyslaw napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich Państwa i dziękuję za aktywne uczestnictwo w dyskusjach nad podnoszoną tu problematyką .

Problemem jest niestety Pan.

Pozdrawiam
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 21:37
~Palikociarnia napisał(a): Więc co Pan takiego zrobił dla Bolesławian czy w partii oprócz pisania bzdur na forum

A Ty co zrobiłeś oprócz napisania tego bezsensownego, pełnego bredni posta?? :)
~malina niezalogowany
11 marca 2013r. o 21:51
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze...

Wszyscy dwaj? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.