~ciekawski napisał(a):Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.
Mam ochotę na Was. Gdzie mogę Was znaleźć? Podajcie adres siedziby w Bolesławcu.
falco napisał(a): ... tego grajdoła jakim jest to miasteczko,chętnie bym poznał adres tego ,,koła,, a co za tym idzie może i samego Przemysława -Samozwańca...hehehe :D
Przemyslaw napisał(a): 509 437 503
Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): ... tego grajdoła jakim jest to miasteczko,chętnie bym poznał adres tego ,,koła,, a co za tym idzie może i samego Przemysława -Samozwańca...hehehe :D
Nie do końca jesteś sprawiedliwy Papugo . Kilka dni temu proponowałem spotkanie rówież i Tobie . Zabrakło Ci odwagi , czy czasu ?
falco napisał(a): ... kilka dni temu nie było mnie w Bolcu...
jestem od wczorajszego wieczoru :)
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze.Spotykamy się regularnie , niemal codziennie.
Jak ktoś ma ochotę popracować a nie tylko mówić zapraszamy.
Przemyslaw napisał(a): Idea polega na tym aby każdy sam z siebie wykazywał inicjatywę i kreatywność a nie oczekiwał na innych.
Ja osobiście jedynie reprezentuje nasz klub .
Przemyslaw napisał(a): Za wszystkim co robimy kryje się praca moich koleżanek i kolegów.
Przemyslaw napisał(a): Do uczestniczenia w pracach portalu zostałem zaproszony jako osoba fizyczna i jako osoba fizyczna podpisuję swoje wpisy.Zachowując przy tym swoje poglądy.
Przemyslaw napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich Państwa i dziękuję za aktywne uczestnictwo w dyskusjach nad podnoszoną tu problematyką .
~Palikociarnia napisał(a): Więc co Pan takiego zrobił dla Bolesławian czy w partii oprócz pisania bzdur na forum
Przemyslaw napisał(a): W Bolesławcu nie ma koła .W Bolesławcu jest klub powiatowy i zarząd powiatu.Wszyscy mają się dobrze...