Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~Kolega 217 niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 12:15
falco napisał(a): :D
założę sobie ze trzy albo i cztery :D
i wszystkich będę ,,przewodniczącym,, :D

...No nie bądż taki zachłanny... ;) ;) Lepiej dwa ale porządne .. :D
Ja tam mogę być skarbnikiem... podać konto?

:D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 12:58
już widzę miny znajomych :D
ja w ,,ruchu,,
znajomi wiedzą że żartowniś jestem ale to?
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
8 kwietnia 2013r. o 13:08
Jak to mówił Palikot na ostatnim spotkaniu z p. M ....wszystkie metody są dobre by uzyskać zwycięstwo... :D :D Ja tam widziałbym Ciebie na "stołku" przewodniczącego.... ;) Oczywiście nie ustąpię ze stanowiska "skarbnika"... :D
2900
#falco nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 13:35
potencjalnych kandydatów ostrzegam że składki będą wysokie ;)
tak aby skarbnik miał co liczyć
;) a pózniej Malediwy albo inne ,,Kanary,, a co!!!
a członki czy członkowie -jak kto woli- mieliby takie miny :|
czyli takie jak teraz...

"bierz życie z każdym oddechem..."
8 kwietnia 2013r. o 14:07
E tam...zaraz straszysz składkami..no bedą jakie bedą ..a póżniej się zobaczy... :D Aby na piwo starczyło ..no co innego ...jak już wygramy te wybory ...no to wiadomo,że Malediwy muszą być bo tam najlepiej się myśli jak tym bezrobotnym pomóc... no i może jeszcze by pomóc tym co to w tym basenie muszą się taplać ..jakieś plaże im nad Bobrem zrobić czy cóś...będzie git tylko się zgódż tym przewodniczącym zostać...
Ja to pomyślunku dużego to nie mam ale taki "panna" to ho,ho ...ho,ho...On nawet mógłby taki internetowy klub nie(wspierania) p.M powołać :D :D
~ niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 14:25
Pan Moszczyński w wywiadzei napisał :
"Co do dalszych planów - jeśli utrzymam swoją pozycję w powiecie mamy co robić..."

Zasadnicze pytanie, co Pan do tej pory zrobił ? :>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 15:50
~ napisał(a): Pan Moszczyński w wywiadzei napisał :
"Co do dalszych planów - jeśli utrzymam swoją pozycję w powiecie mamy co robić..."

Zasadnicze pytanie, co Pan do tej pory zrobił ? :>
>

A co zrobiły partie u władzy ?

Zwiększyły dług krajowy , zwiększyły długi w samorządach , wypłaciły sobie ponad dwa miliardy zł w nagrodach , utrudniły dostęp obywatela do lekarza specjalisty , podniosły wszystkie możliwe podatki , opłaty i akcyzy , spowodowały podwyżkę cen , zwiększyły bezrobocie , no i zmniejszyły poziom życia obywateli.

Dopisane 08.04.2013r. o godz. 15:50:

Ja Przemysław tego nie zrobiłem.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ciekawski niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 15:57
Przemyslaw napisał(a): A co zrobiły partie u władzy ?
Zwiększyły dług krajowy , zwiększyły długi w samorządach , wypłaciły sobie ponad dwa miliardy zł w nagrodach , utrudniły dostęp obywatela do lekarza specjalisty , podniosły wszystkie możliwe podatki , opłaty i akcyzy , spowodowały podwyżkę cen , zwiększyły bezrobocie , no i zmniejszyły poziom życia obywateli.

A Ruch Palikuta jak sięgnie po władzę to: Zmniejszy dług krajowy? Zmniejszy długi samorządów?Nie wypłaci swoim nagród? Ułatwi i zmniejszy kolejki do lekarzy specjalistów? Obniży wszystkie możliwe podatki? Spowoduje obniżkę cen na rynku? No i zwiększy poziom życia Polaków? Ciekawe czy i jak to zrobi?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza