Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 września 2013r. o 21:01
Komisja " Przyjazne Państwo " której przewodniczył Janusz Palikot złożyła ponad dwieście wniosków do sejmu .Wniosków korzystnych dla społeczeństwa.
Niestety wszystkie wylądowały w szufladzie marszałka sejmu.
Właśnie to było bezpośrednią przyczyną odejścia Janusza Palikota z Platformy Obywatelskiej .Tak jak teraz z takiego samego powodu opuścił ją poseł Gowin.
Teraz te wnioski są sukcesywnie składane do laski marszałkowskiej przez Ruch Palikota.Niestety ponownie lądują w szufladzie lub są natychmiast odrzucane.
PO nie chce reform .Chce za wszelką cenę pozostać u władzy.
To są fakty.O plotkach polemizować nie ma sensu.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 września 2013r. o 21:03
a po co reformy w państwie? Przecież jest tak za krec iście.

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 września 2013r. o 22:08
~ napisał(a): ... Gość to tylko plan B dla odwracania uwagi od istotnych spraw Państwa!...

Dokładnie Drogi Kolego :). Szkoda , że Przemo tego nie rozumie , chyba , że Pychuś :) ma rację :|

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
13 września 2013r. o 7:28
Piotrze widzę że zaczyna Ci brakować obiektywizmu.Zobacz na plakat powyżej .Przeczytaj co tam pisze - SILNY OBYWATEL -- To pierwsza partia od wojny która o to zabiega .Wszystkie pozostałe wzmacniają cały czas pozycję państwa .Człowiek zamiast najważniejszym elementem staje się mięsem armatnim do pokrywania długów .Co to za postęp skoro wszystko cały czas drożeje ? Co to za postęp skoro kilka milionów Polaków jest za granicą ?
Ty Piotrze wspierasz podwyżki podatków po 40 % ? Napisz to otwarcie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 września 2013r. o 8:09
Przemek , już Ci tyle razy mówiłem , że samego zaczyna mnie to nudzić. Niech ten Twój guru stanie na sejmowej ambonie i powie … Rostowski won z tego kraju, nie będziemy więcej płacić systemowi bankowemu. Donek przed Trybunał Stanu … za ostateczną rozpierduchę w gospodarce narodowej , za „katastrofę smoleńską „ za seryjnego „samobójcę” za najdroższe autostrady na Świecie. Za chemitrale na naszym niebie. Ale Paligłup tego nie zrobi , woli wymachiwać sztucznym penisem i w...iać katolików . Zmień szamana Drogi Kolego, dobrze Ci radzę :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
13 września 2013r. o 10:39
Piotrze , brawo .Dokładnie masz rację .Tak właśnie jest.Tylko jeden problem .Jaja telewizja to pokaże ? Zwróć uwagę że każde najdrobniejsze " pierdnięcie : PO , SLD lub ratusza natychmiast jest SAMOISTNIE nagłaśniane przez wszystkie lokalne media .Ja za takie informacje muszę płacić .A w Azart sat nawet to by nie pomogło.
Tak samo dzieje się na szczeblu centralnym.Wszystkie nasze pozytywne wysiłki są przemilczane.Mało tego nawet Ci dla których się to robi nie wspomagają sami siebie.Skoro widzisz inicjatywę według Ciebie pozytywną to jej nie torpeduj .W ten sposób popierasz zło.
Ja jak to tej pory odniosłem bardzo duży sukces .Moje staranie o KWOTĘ WOLNĄ zostały ujęte jako priorytetowy punkt programu mojej partii.Pięć lat starań nie poszło na marne.To dopiero pewien etap.Teraz trzeba aby zrozumieli to sami zainteresowani .Znaczy się ci najmniej zarabiający , bezrobotni i emigranci.
Zaufaj Piotrze sam sobie .Popieraj to co słuszne i sprawiedliwe .Krytykuj zło.Nie poddawaj krytyce idei tylko dlatego że wypowiada ją osoba której nie lubisz.Dzisiaj on jest przywódcą i to się zmieni ale za ideą stoi dwa miliony ludzi.Między innymi moja skromna osoba.

11202
#Anonim11202 nieaktywny
13 września 2013r. o 14:48
Gadacie tak, że rzygać mi się chcę. Panie przemysławie dzisiaj miał pan niesamowitą okazję do zaistnienia na terenie dolnego śląska i co? nikogo nie było z tego śmiesznego poparcia. I jak pan chce się przebić? A nawet jeśli byli zwolennicy ruchowskiego palifrajera to pokazali klasę, że nawet pyska nie otworzyli. Pan i pana żałosny ruch nie ma siły przebicia, bo pedałki w rurkach boją się cokolwiek publicznie powiedzieć, a tak się składa, że w głównej mierze to oni są odbiorcami kotowych wizji świata. Nie masz pan siły przebicia i zamiast walić głupoty, pogódź się z tym. Partia ,,nierządząca" w tym kraju więcej zdziała w najbliższych latach.
A Ty nawiedzony szamanie potrafisz tylko ymieniać co jest źle, a jak do wyborów dojdzie to na głosujesz na mafie peowską albo pisowską.
Pan przemysław wspominając o zmianie nazwy(jak by to było nie wiadomo jak ważnę dla bolesławian) zapomniał chyba wspomnieć o nowej sile wchodzącej na bolesławiecki teren
:)
~Ciekawa niezalogowany
13 września 2013r. o 14:55
Co to takiego było że mogli zaistnieć ? Gadaj szybciutko motywacja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza