Motywacja napisał(a): właśnie chodzi o tą akcję z dzisiejszego dnia w legnicy. Byliśmy wstanie odspiewać hymn w czasie śpiewania ,,czerwonych" piosenek.
Byliśmy w stanie pokazać swoją pamięć i siłę, w przeciwieństwie do lewactwa, które dziwnym trafem na śwaidomość o naszej obecności postanowiło przełożyć swój wspaniały występ.
Był tvn (co powinno najbardziej zainteresować pana przemka) były tv regionalne, a żadnego ruchanego nie było. Nie masz pan siły przebicia. Jeśli masz to zaraz wkleję link jak pana idol się zachowuję na wiecach.
Działalność polityczna nie powinna polegać tylko na manifestacjach a w szczególności nie powinna zasiewać ziarna nienawiści.
Zajmując się polityką trzeba zawsze zadać sobie pytanie ;
" CO ZROBIĘ GDY WYGRAM ? " Zwycięzcy rządzą wszystkimi . Nie tylko swoimi poplecznikami ale przede wszystkim przeciwnikami.Umiejętność budowania wokoło siebie dobrej aury powinna być polityczną podstawą . Aby ktoś nie szukał chorych przykładów ja piszę teraz w swoim imieniu.
Osobiście mnie jestem zainteresowany szukaniem przeciwników ani dokopywaniem komukolwiek.Przeciwstawiam się nie przeciwko ludziom ale przeciwko rozwiązaniom systemowym.
Ideałem była by polityka polegająca na tworzeniu praw maksymalnie przyjaznych ludziom.Mam absolutne przekonanie że tacy politycy znaleźli by uznanie w oczach wszystkich ludzi bez względu na dzielące ich różnice , światopoglądowe, rasowe , wyznaniowe , narodowościowe i wszelkie inne .