Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
211
skorn
13 września 2013r. o 14:59
Chyba nie chodzi o tę akcje w Legnicy? Przecież palikotowcy to fani jaruzela.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
13 września 2013r. o 15:05
właśnie chodzi o tą akcję z dzisiejszego dnia w legnicy. Byliśmy wstanie odspiewać hymn w czasie śpiewania ,,czerwonych" piosenek.
Byliśmy w stanie pokazać swoją pamięć i siłę, w przeciwieństwie do lewactwa, które dziwnym trafem na śwaidomość o naszej obecności postanowiło przełożyć swój wspaniały występ.
Był tvn (co powinno najbardziej zainteresować pana przemka) były tv regionalne, a żadnego ruchanego nie było. Nie masz pan siły przebicia. Jeśli masz to zaraz wkleję link jak pana idol się zachowuję na wiecach.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
13 września 2013r. o 21:10
Motywacja napisał(a): właśnie chodzi o tą akcję z dzisiejszego dnia w legnicy. Byliśmy wstanie odspiewać hymn w czasie śpiewania ,,czerwonych" piosenek.
Byliśmy w stanie pokazać swoją pamięć i siłę, w przeciwieństwie do lewactwa, które dziwnym trafem na śwaidomość o naszej obecności postanowiło przełożyć swój wspaniały występ.
Był tvn (co powinno najbardziej zainteresować pana przemka) były tv regionalne, a żadnego ruchanego nie było. Nie masz pan siły przebicia. Jeśli masz to zaraz wkleję link jak pana idol się zachowuję na wiecach.

Działalność polityczna nie powinna polegać tylko na manifestacjach a w szczególności nie powinna zasiewać ziarna nienawiści.
Zajmując się polityką trzeba zawsze zadać sobie pytanie ;
" CO ZROBIĘ GDY WYGRAM ? " Zwycięzcy rządzą wszystkimi . Nie tylko swoimi poplecznikami ale przede wszystkim przeciwnikami.Umiejętność budowania wokoło siebie dobrej aury powinna być polityczną podstawą . Aby ktoś nie szukał chorych przykładów ja piszę teraz w swoim imieniu.
Osobiście mnie jestem zainteresowany szukaniem przeciwników ani dokopywaniem komukolwiek.Przeciwstawiam się nie przeciwko ludziom ale przeciwko rozwiązaniom systemowym.
Ideałem była by polityka polegająca na tworzeniu praw maksymalnie przyjaznych ludziom.Mam absolutne przekonanie że tacy politycy znaleźli by uznanie w oczach wszystkich ludzi bez względu na dzielące ich różnice , światopoglądowe, rasowe , wyznaniowe , narodowościowe i wszelkie inne .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
13 września 2013r. o 22:51
a strajkujący ,,związkowiec,, Duda z zegarkiem za 3300 złociszów robi na was wrażenie?
:D
ot kolejny pseudoobrońca uciśnionych :P
a może bardziej kolejny ,,do koryta,, a wy dalej ślepi i głupi... :D
powodzenia... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Papuga niezalogowany
13 września 2013r. o 23:24
falco napisał(a): a strajkujący ,,związkowiec,, Duda z zegarkiem za 3300 złociszów robi na was wrażenie?
:D
ot kolejny pseudoobrońca uciśnionych :P
a może bardziej kolejny ,,do koryta,, a wy dalej ślepi i głupi... :D
powodzenia... :D

Święte słowa orle sokole, święte słowa....
Pozdr :)
~zlotousty niezalogowany
14 września 2013r. o 11:58
tak, nie powinniśmy mieć żadnego przywodcy strajkowego, bo to na 100% kolejny do nachapania, a jesli już, to powinien on być dziadem i obdartusem, zaprawdę święte słowa
~Zbigniew niezalogowany
14 września 2013r. o 14:45
Ja myślę,że pora skończyć z tym kabaretem bo ani jedni ani drudzy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia poza pluciem i wypisywaniem bzdur a propozycji prawdziwych i realnych zmian jak nie było tak nie ma nadal.Ludzie warcholstwo z was wychodzi!
~Zbigniew niezalogowany
14 września 2013r. o 14:45
Ja myślę,że pora skończyć z tym kabaretem bo ani jedni ani drudzy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia poza pluciem i wypisywaniem bzdur a propozycji prawdziwych i realnych zmian jak nie było tak nie ma nadal.Ludzie warcholstwo z was wychodzi!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.