Jak nie dajesz rady napisać samodzielnie pracy licencjackiej ,to po jakiego grzyba startował/-eś/-aś/ na studia?Przeciez ,to zwykle oszustwo.ktoś za ciebie napisze, a ty będziesz udawać kogoś, kim nie jesteś w rzeczywistości.Skonsultuj się z swoim promotorem ,od tego jest aby pomóc rozwiać twoje wątpliwości.
nie ma sie co dziwic ze w Polsce zle sie dzieje i ze tumoki z mgr.co nic nie wiedza kompletnie mja wysokie stanowiska.skoro nie umieja napisac pracy magisterskiej czy tez licencjackiej
A do biblioteki i szukac w internecie a nie dyskusje rozpoczynac.Na sukces trzeba zapracowac. :>
Legenda o smoku uczy,iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
ja Ci moge pomóc,tylko nie wiem co rozumiesz pod pojęciem pomocy?Masz juz plan pracy,bibligrafię,robisz badania,to ma byc zwykła praca,czy projekt....samo pisanie to pikuś:)
dopiero oddałam temat.. Na swojego promotora niestety nie moge liczyć.. Chodzi mi o wskazówki... Ewentualne poprawki... Nie chce zeby ktos to zrobil za mnie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.